Iklan

Monday, March 16, 2015

Sentap ngan makcik Tua!

Mir pagi td sebelum pi keje mir ke bank nak masuk duit sewa.. yo lah dah masuk awal bulan kan,.. tak bayar sewa kang kena halau plak .. ,mana mir nak tinggal.. bawah jambatan?? Mampu ker gajah duduk bwah jambatan u ols.. harus ler kuar metro muka depan kan.. gajah duduk bawah jambatan… mau lari lintang pukang mat pet kat bawah jambatan tu takut kena himpap hihihii..masa sampai bank tu entah apehal thah..ramai bagai nak gila kat bank tu...hari ni semua orang nak bayar masuk duit ker,...heran heran...
so mir amik no...no mir 1067..dan no mase tu adalah 1005..berape banyak tu...bila mir tanya guard kat situ apasal ramai sangat org ari ni..dia jawab..."line x bagus ari ni.. server lambat...tunggu lah..u sabar ek..!"..sempat dia mehanjengkan mir...
bukan tak nak guna mesin u ols.. tapi mesin plak out of service katanya so ape lagi one two go pi minum dulu lah kat kedai dekat2...tp kedai yang ade kedai cina..so beli air tin je lah...then mir pose lah tepi bank tu..then ade makcik tua yang umur agak-agak 60 lebih cam tu lah..pakai tudung kaler biru dengan anak tudung kaler merah..makcik u are so fashionable...dia duk belek2 hp dia..mir x amik port lah kan..tetiba uolsssss........mir ngok hp dia N95
uolssss....siap ade cover lather lagi..wah makcik u are so up to date...nangis mir..hp mir pun masih hp zaman nabi...lepas tu yang buat mir rase nak bantai makcik tu..dia siap 3G u olss ngan cucu dia...rase mir plak yang out dated...kerana terlalu sentap ngan makcik tu .. mir pindah duk tempat lain...tp ati masih panas...


sambil siang ikan ni leh lah makcik 3G jap ngan boyfriend makcik kat perancis ni...
then dah tunggu kat bank tu kedat 40 min..bank pulak off line...tension mir...mmg hanjeng..so kenalah pi lagi waktu lunch..ko awas yer mesin ATM ..kalau ko offline lagi tengahari ni...aku bakar bank ko

Gubahan Hantaran Merah Unggu






Gubahan hantaran Fresh Flower Putih

salam U ols,, lama nya mir tidak bersiaran kan,, apa pun harap pic ni dapat membantu kerinduan u ols 
 gubahan ni mir dapat minggu lepas,, Tema warna hijau,, tapi mir mix kan dengan warna putih supaya dalam gambar,, warna gubahan lebih menyerlah








Friday, January 30, 2015

Monday, January 27, 2014

JOM DIY botol Terpakai..

Maaf lama tak update blog,, bz yang amat u ols






Saturday, September 14, 2013

Friday, September 13, 2013

ALAHAI

Alahai,, bz nya u ols,, sampai tak sempat mir jengah blog berangan mir ni,, sori sangat erk.. bz yang ampun sangat,,, semenjak mir berjinak dalam dunia membuat hantaran ni,, pesanan tak henti2,, pic pun banyak yang mir tak upload lagi,, insyaallah mir akan cuba upload kan pic hasil tangan mir nanti yer,, buat masa ni,, mir masih dalam mood bercuti hehehehe