Iklan

Monday, March 16, 2015

Sentap ngan makcik Tua!

Mir pagi td sebelum pi keje mir ke bank nak masuk duit sewa.. yo lah dah masuk awal bulan kan,.. tak bayar sewa kang kena halau plak .. ,mana mir nak tinggal.. bawah jambatan?? Mampu ker gajah duduk bwah jambatan u ols.. harus ler kuar metro muka depan kan.. gajah duduk bawah jambatan… mau lari lintang pukang mat pet kat bawah jambatan tu takut kena himpap hihihii..masa sampai bank tu entah apehal thah..ramai bagai nak gila kat bank tu...hari ni semua orang nak bayar masuk duit ker,...heran heran...
so mir amik no...no mir 1067..dan no mase tu adalah 1005..berape banyak tu...bila mir tanya guard kat situ apasal ramai sangat org ari ni..dia jawab..."line x bagus ari ni.. server lambat...tunggu lah..u sabar ek..!"..sempat dia mehanjengkan mir...
bukan tak nak guna mesin u ols.. tapi mesin plak out of service katanya so ape lagi one two go pi minum dulu lah kat kedai dekat2...tp kedai yang ade kedai cina..so beli air tin je lah...then mir pose lah tepi bank tu..then ade makcik tua yang umur agak-agak 60 lebih cam tu lah..pakai tudung kaler biru dengan anak tudung kaler merah..makcik u are so fashionable...dia duk belek2 hp dia..mir x amik port lah kan..tetiba uolsssss........mir ngok hp dia N95
uolssss....siap ade cover lather lagi..wah makcik u are so up to date...nangis mir..hp mir pun masih hp zaman nabi...lepas tu yang buat mir rase nak bantai makcik tu..dia siap 3G u olss ngan cucu dia...rase mir plak yang out dated...kerana terlalu sentap ngan makcik tu .. mir pindah duk tempat lain...tp ati masih panas...


sambil siang ikan ni leh lah makcik 3G jap ngan boyfriend makcik kat perancis ni...
then dah tunggu kat bank tu kedat 40 min..bank pulak off line...tension mir...mmg hanjeng..so kenalah pi lagi waktu lunch..ko awas yer mesin ATM ..kalau ko offline lagi tengahari ni...aku bakar bank ko

5 comments:

تاج للخدمات المنزلية said...



شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

تاج للخدمات المنزلية said...



شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف



تاج للخدمات المنزلية said...



خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

شركة المثالية said...


شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة صيانة مكيفات بالخبر
شركة تنظيف مطابخ بالخبر

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)