Iklan

Wednesday, October 29, 2008

PENAT ++ LETIH

ari ni mirul balik lewat skit.. lagi pun hP buat hal.. kena jumpa kawan kejap minta betul kan.. ia kata kena Virus..alahai... nasib tak kena bayar..

pagi tadi sampai opis macam biasa.. kul 8 pagi.. takde mood sangat nak bfast.. so pergi pantry buat air sajooooo..malam tadi mirul tak dapat tido dengan nyenyak.. mimpi moon pun entah kemana... malam tadi panas sangat kan??? tempat korang panas tak.. rumah mirul panas giller.. tido malam tadi pun mirul bukak 2 kipas tau.. satu kipas shiling satu lagi kipas meja.. aiyooo terasa bahang nya ... mungkin banyak dosa kering agak nye hhehehe

lepas bfast mirul pergi ke meja.. tengok dah beselerak sangat.. baru jer mirul cuti sehari.. dah jadi macam ni.. agak nyer kalau cuti 2 atau seminggu macam mana ler rupa meja ni kan.. selalu sebelum bercuti.. mirul dah kemas dan siap vakuim tau.. tapi bila masuk keje.. mengalahkan tempat tikus beranak..



mula keje ari ni kul 8.30... lepas kemas-kemas meja semua.. ada metting tergempar.. ari ni boss umumkan yang beliau akan berhenti keje.. dah hantar notis hari jumaat lepas.. eemm makin ramai yang berhenti sekarang ni.. keje plak makin banyak.. mirul malas nak tumpukan pengumuman tu sangat sebb mood keje masih belum sampai heheheh.. biasa ler cuti panjang sejak ari sabtu lepas.. sampai isnin. heheheh ingat senang nak dapat cuti lama macam tu.. masuk2 keje jer tengok meja macam 'laha' skit.. so mood keje terus hilang hahahahah ( cakap ler malas keje kan heheheh )

eemm semalam sepanjang cuti,. mirul sempat ler siapkan satu hantaran untuk kawan mirul bertunang.. alhamdulillah dalam malas-malas nak buat.. sebb dapat tempahan pun last minit plak tu.. dapat gak mirul siap kan.. tapi satu jer lah.. dia just nak bagi.. sirih junjung ( yang ni buat kat rumah dia sebb majlis tu esok ( khamis ) satu lagi .. tepak sirih.i ikut ada.. dan coklat.. so mirul di tugas kan buat bekas untuk letak coklat jer...

ni antara bahan- bahan yang mirul guna...


ta....rrrrraaaaaa... dah siappppp

jap mirul zoom, dekat-dekat

pandangan penuhhhhh....

so lepas ni kalau ada sesiapa yang nak mirul buatkan hantaran atau nak tempah hantaran boleh ler hubungi mirul yerk... kalau nak belajar pun bole...






2 comments:

hOtMaMa said...

tu dia... penggubah hantaran tersohor kah ols.. sib baik mak dah kawin... kalau tak harus mak guna khidmat ko noks!hihihi..

AmirulSyafique said...

hik hik hik... dinch tersohor noq.. hem late-late sajooo