Iklan

Thursday, December 4, 2008

KASUT & YAM

pokok krismas katanya
Baru-baru ni mir temankan Yam gi Time square … naik monorel Dari opis.. so far dah lama gak mir tak gi sana.. mula2 si yam kata nak pergi bayar bil tipon sajo/ lepas bayar bil terus gi makan dan balik.. biasa ler kan.. konsep cakap lain.. buat lain kan.. macam entry mir yang lepas-lepas..


Sampai jer time square si yam kata nak pergi ATM machine dulu.. padahal masa kat opis tak plak ko pergi cucuk duit kan.. padahal bawah opis tu jer ATM nya…bila dah sampai baru nak gi ambil duit.. untuk pengetahuan semua,. Skarang ni TS sedang buat persiapan nak menyambut krismas so semua kawasan dan gerai yang ada dah di hias dengan hiasan raya tersebut.. sempat gak ler mir snap2 pic bagai kat sana kan.. merasa posing angkat kaki na,..si yam plak buat muka tak puas hati sebb mir kata malas nak teman dia gi ATM kan,..merasa ler dia pujuk mir..siap kata tambang ko balik nanti hem bayar kan.. boleey.. guna konsep nak rasuah ??..mati ler BPR


butik kasut Ersali


pandangan dari dalam butik

Mir pun teman jerlah minah ni pergi ATM ,, nasib orang tak ramai ,. Sekejap jer lah beratur kat sana,. Boley lepas dia cucuk duit dia kata nak pergi tengok kasut ERSALI????? Ko tak sentap kat situ.. modus operandi mula-mula kata nak gi bayar bil jerk an.. ni nak beli kasut plak.. >?? Mir tak faham ler dengan dia.. tiap kali kuar dengan dia,. Mesti dia buat plan ikut hati dia jer,. Padahal masa rehat lunch bukannya lama sangat.. ni nak singgah-singgah bagai..
Nak tak nak dia tetap buat hati kering dia pergi ker kedai kasut kat situ.. ko sakit hati tak???..dah ler beli kasut tak lawa.. tak teste langsung dengan citarasa dia u ols,.. sambil-2 tu mir pun belek2 ler kasut yang Ado,,,.banyak gak yang mir berkenan dengan disgn kat sana,.. harus ler gaji nanti mir ajak dia pergi sana lagi sekali kan.. ** merasa teman mir plak naaa**
Di TS.. terdapat banyak hiasan nak sambut hari natal . a.k.a hari krismas u ols.


kasut yang mir suka design nya

ops! ada batu bling bling juga..

semua kasut ni mir suka sangat.. besssttt masa try.. harus gaji ni sambar 2 pasang





rekaan yang ni pun lawa.. ** mati ler semua nak belii**

so banyak ler pokok yang di hiasi dengan kelipan lampu kat sana.. cantik sangat.. tapi mir lebih suka konsep yang kat KLCC lagi.. tapi yang ada ni pun dah ok.. sempat ler snap-snap kat sana tapi di sebab kan camera Hp ni amat le mur.. so pic nya tak ler lawo mana kan.. tapi KO ADO???,..


kami gi bayar bil maxis.. orang nyer ada ler 5 orang.. tapi ya ampun,,. Punya ler lama kat sana.. padahal nak bayar bil jerk an. Sorang jer yang layan.. yang lain pose-pose baju hijau dia kat situ,, pastu gi promote memory card 1GB rm 15.00 katanya.. mir malas nak layan.. tak kuasaaaaa
Jam dah kul 1.30 petang.. perut dossi berbunyi minta di isi.. merasa ler cari tempat mana.. si minah Yam ni plak .. sibuk nak pusing2.. padahal masa rehat dah tak lama dah.. dia kata tak per,.. masuk lewat skit.. mir sentap.. mir kata tak nak ler,.. karang dapat surat tunjuk sebab macam mana. Dah ler ekonomi merundum.. gawat u olss..kena ler berjimat skit.. ko tu ada laki.. boler ler.. aku yang single mingle ni.. siapa nak tanggung?? Ops! EMO kejap.. mir kata kita gi makan sajo .. sebb masa dah suntuk..


Kami terus menuju ke food court.. cari kedai2 yang lazart lagi berkhasiat ,.. hik hik.. pusing punya pusing.. jumpa satu restoren ni .. KAFE RASA UTARA katanya,,, kat luar pintu ada terpampang poster Nasi Briyani Utara..rm 12.90 free air sirap selasih katanya,.. gitiew….si yam nak try ,. So kami masuk ler.. sebb orang pun tak berapa ramai.. harap tak ler menjadi halimunan kat situ lagi kan.. macam kat white coffee di CM ari tu.. ingat tak???
Si yam tetap dengan konsep dia.. nak makan benda lain.. sebut benda lain.. macam biasa ler si minah tu kan. Dah malas nak sentap-sentap dah.. sebb dah masak dengan perangai dia .. so mir nekad nak makan nasi briyani dia.. mana tau sedap kan.. si yam makan nasi putih.. daging salai dengan kerabu mangga.. kerabu mangga dial eh tahan sedap.. mir suka sangat.. sampai licin di habis kan ..

restoren yang di maksud kan

poster ... percuma sirap selasihhhh

menu katanya


makk oiiii mahal nyer telor dadar dia.. RM8 hinggitttt,, telo dinasoo kot





daging salai



sirap selasih katanya..



kerabu mangga.. sedap sekali.. dengan perahan lemonn


So far nasi briyani dia ok gak rasanya.. dapat ayam masak merah 2 ketul.. puas hati sangat.. lepas bayar.. si yam ajak singgah2 kat kedai kasut lagi kan.. merasa ler mir tarik dia balik opis.. sebb dah lewat dah ni.. nak kena tunggu monorel lagi.. memang tak serik si minah tu…



hik hik hik.. cuba baca iklan kedai ni.. hhahahahahah

4 comments:

LISA HAMZAH said...

mir...nape name kedai tu mcm tu??hahahaha..pecah perut liss ketawa....huahuahuahua....adoiiii

Anonymous said...

Helo ! Forex - Работа на дому на компьютере чашкой чая получать удовольствие от работы получать доход , просто зарегистрируйтесь forex [url=http://foxfox.ifxworld.com/]forex[/url]

Anonymous said...

Видео ютуб улётное http://youtu.be/knL93B57iiI
Прикольное видео секс http://youtu.be/X2sdWXysJIc
[youtube]knL93B57iiI[/youtube]
[youtube]X2sdWXysJIc[/youtube]
video youtube http://www.youtube.com/user/aeytovaresch/
Вот ещё прикольное Видео
http://www.youtube.com/watch?v=TFTCPRfzgh8

video Видео

Anonymous said...


я люблю человека который женат и у него есть ребенок, я сама оттолкнула его когда он был свободен. Почему я такая глупая?





Подскажите как мне быть, ситуация ужасна, я люблю человека который женат и у него есть ребенок, самое ужасное что я сама оттолкнула его когда он был свободен. Почему я такая глупая? ругаю сейчас себя, история такова к нам на работу пришел молодой человек с первого дня нашего знакомства он стал за мной ухаживать, подвозить домой и все такое, можно было начать полноценные отношения, но я тоже не свободна, у меня есть мч мы живем гражданским браком уже 3 года и я не хотела изменять ему. Решила что мое увлечение новым мч скоро пройдет и сама оттолкнула его, он не долго мучался и через пол года женился(по залету) и у него появился ребенок. Мы старались общатся как друзья и на первый взгляд это действительно именно так и выгядит, только когда мы остаемся на едине, я прекрасно понимаю что наши чувства совсем не остыли и даже более того, мы ведем себя как любовники, втихаря обедаем или ужинаем вместе, пытаемся урвать любую минутку чтоб побыть вдвоем, врем на каждом шагу, мы вместе покупаем ему одежду мне вещи продукты его ребенку и т.д. и самое смешное мы НЕ ЛЮБОВНИКИ. Нас безумно тянет к друг другу, и я не знаю что делать, прихожу домой и думаю только о нем. Что делать?
[url=http://eyesvision.ru/laser-correction][color=#E4F4FE]лазерная коррекция зрения[/color][/url]