Iklan

Tuesday, April 6, 2010

Gubahan Mir masuk Majalah Hantaran U ols


tudiaaahhhh,.,. sekali update ada pic photographer terjojol kan,,, hik hik hik. sori u ols,, mir dah lama tak update blog mir yang makin meningkat followers nya,, gitiew kan,, walaupun,, makin bersawang,, yang penting tetap adooo,, dari si wook tu yang kata nak buat blog dari tahun lepas,, sampai la ni mir nengok dinch ado u ols.. bagaimana tu?? entah ler,,,

mir minta maaf sangat-sangat sebab mir jarang berpeluang online sekarang ni,, maklum ler keje bz u ols,, customer biz pun alhamdulillah,, banyak juga job mir dapat, sampai nak update pun tak sempat,, nak bukak story pun,, sampai lupa kisah yang mana patut kuar dulu,, boleeyyy???,,, bz mengalahkan perdana menteri hik hik hik,,

so untuk ari ni,, mir kebetulan cuti,,lagi pun tak sempat nak kuar jalan kemana pun,, mir duk ler buat persiapan bagai ,, sebab apa???. sebab ada pergambaran kat rumah mir,,untuk Majalah Hantaran yang akan di terbitkan tak lama lagi,,dengar-dengar untuk keluaran bulan 5 ni,,

so untuk sekian kalinya,, blog mir sekarang ni dah jadi bahan rujukan orang ramai termasuklah wartawan tau,, tu dia penangan blog mir sekarang ni,, syukur,, tuhan bukakan jalan untuk mir lagi,, alhamdulillah,,

Mir nak ucap terima kasih kepada kak Aishah yang tak henti-henti calling mir dan minta mir designkan 2 gubahan coklat untuk keluaran Majalan Hantaran edisi akan datang,,
tapi mir bz u ols,, mir minta tangguh 3 kali,, akhirnya,, ari ni mir dapat gak buatkan pergambaran tersebut di teratak mir yang buruk lagi hina tu kan,, gitiew,, dan yang pasti sewaktu pergambaran ini di jalan kan,, Flat umah mir dinch ado air,, sebab maintanance flat umah mir cuci tangki atas bumbung, punya ler haru,nasib baik masa proses pergambaran tu di lakukan,, perut mir tak memulas atau terkincit ker,, maklum ler mir ni cepat gemuruh,, asal gemuruh jer,, terkincit,, asal gemuruh jer terkincit,, gitiew,,,

untuk hantaran kali ni,, mir reka 2 gubahan Hantaran Coklat,, iaitu gubahan coklat berbentuk sebiji kek 3 tingkat,, dan satu lagi coklat dalam peti harta karun,, tapi versi moden nyer ler kan,,

sebelum tunggu wartawan tu sampai,, mir try ler snap-snap apa yang patut


barang-barang yang mir guna

bunga ,, warna ungu baby light pink

asas untuk gubahan coklat kek tu,,

ni sesi nak mula gubahan pertama,,
ops! sori ler mir tak sempat nak snap pic masa ngah wat gubahan semua,, sebab semua stap untuk wat gubahan ni ada dalam buku yang akan diterbit kan akan datang,, so u ols just leh cuci mata jer dengan pic yang ado masa dah siap hehehehe

pandangan atas

ni bahagian atas kek 3 tingkat
close up dekat-dekat


yang ni bawah ni pulak,, gubahan coklat ferero rocher digubah dalam bentuk Peti Harta karun
pandangan belakang

pandangan sisi

closeup bahagian coklat

eemm dah siap susun


At "10"tion ( pengumuman noq!!)


2 buah gubahan yang di siarkan di atas,, termasuk di bawah ni,, mir lelong dengan harga:
Gubahan coklat berbentuk kek 3 tingkat : rm 85.00 hinggit
Gubahan Peti Harta karun : rm100 hinggit - yg ni mahal skit sebab guna coklat Ferero Rocher
harga yang di berikan Termasuk dengan Bantal bulu tersebut- tu pun mir dah diskaun hehehe

siapa cepat dia dapat... hehehehe
tadi pun mir nampak housemate mir duk belek-belek coklat tu,, macam terliur jer,, dia kan biawak,, mana leh nengok benda exotic macam tu,, jangan esok mir gi keje ,, dia ngap dah ler kan,,
LELONGGGG LELONGGGGG


so kalau ada apa-apa sms mir erk kalau nak beli- 0173980989

7 comments:

Anonymous said...

sedapnya nok....

jihan said...

hai bunga pink lite kt hantaran tu awk beli kt maner??

umi jie said...

Tahniah mir, akak doakan mir berjaya

AmirulSyafique said...

thank u ols,, sebab sudi sokong mir,, so kalau ada yang sudi nak beli gubahan tu sms mir occay,,

cintapolisas said...

MIRULLL..BOLE X KITA GABUKAN GUBAHAN HANTARAN BANTAL NGN HANTARAN DULANG DALAM SATU SET HANTARAN

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Mir yang lelong nie masih available tak? :)

CINTA UNTUK KITA said...

hehe masuk majalah hantaran cinta kan.. hehe aku ada beli majalah tu.. ;p utk rujukan.. thanks!