Iklan

Monday, December 20, 2010

Bersawang,,,,

sawang katanya


hai u ols,, sihat ker,, sori sangat mir dah lama banggat tak on9,,, bz u ols,,,banyak sangat kerja kawin yang mir nak kena urus kan sekarang ni,, kisah abg mir kawin bagai,, tempahan kawin,, sesi photoshoot masuk majalah,,, pergi kursus ,, tempahan kek ,,, aiyooo macam-macam nak kena buat dari A-Z dah kan

so untuk tidak membiarkan blog mir yang dah bersawang tebal ni.,., mir nak minta maaf ler sebab mir dah lama tak mengupdate entry baru kan,, bukan apa,, mir tengah duk fikirkan idea yang baru lagi fresh untuk tatapan u ols juga,,,

so far sepanjang blog mir sunyi sepi tanpa khabar berita,, banyak comment,, banyak calling,, banyak masg yang mir dah terima,, tq sooooo muchhhh,, sayang sangat kat u ols yang sudi masuk dan tatap depan skrin pc korang untuk sentiasa mengikuti cite mir kan,, walauuuu punn,, dosi lama tak update hahahahahaha

so untuk mukadimah yang terkini sejak 2 bulan tak update mir nak masukkan entry2 yang akan kuar pada masa akan datang,, bukan apa,, mir baru nak upload pic dalam pc mir yang uzur ni,, asal masuk pic skit jer ,, pc ni terus hangg,, geram gak mir ,, tapi kena ler wat slow-slow u ols,,, kalau tak mau karam terus pc mir ni,,,

soo korang tengok pic bawah ni jer dulu erk,, nanti mir citer kemudian,, biar korang berdebar skit,, berdebar ker???? hahahahah..

pic di bawah ni hasil kerja tangan mir ,,,untuk hantaran kawin abg kak yani,, kalau tak salah mir bulan lepas kot,,, hahahahahah,,, cite dah berabuk kan ,, baru nak pos dalam blog ni.,,, tapi korang nengok jer ler,, janji adooo kannnn



4 comments:

marinahunny said...

penat x sapu sarang labah2 ka blog mir..? hihihihi

ingt xnk tulis blog lg dah..

mrsdjones said...

Cantiknya gubahan hantaran tu! Mmg kreatif la Amir ni :) Salam kenal dari saya. Lepas ni adik ipar nak bertunang boleh tgk blog Amir cari idea. Thanks for sharing!

Redjambu~
Mrs Djones' Journey

org payrock said...

sgt berkenan dekat dulang kayu n yg besi tue..tp xtaw nk carik kt mne...sob3 :(..any suggestion x nk carik kt mne dlm area perak nie..

qaseh_fariza said...

i love ur gubahan. classy