Iklan

Saturday, September 15, 2012

KERAWANG BUCU BANTAL HANTARAN

Ramai yang masg, email bertanyakan di mana mir dapat kerawang untuk mir buat hiasan bucu bantal gubahan hantaran,,tak kurang juga permintaan dari sabah dan sarawak untuk minta mir pos kan benda ni ,, kebanyakan kedai alatan jahitan pun tak banyak yang jual benda ni,,. mir dah pusing-pusing kedai alatan jahitan area ampang,, tapi tak jumpa lagi,,

so untuk yang kerap sms dan masih mencari kerawang ni,, mir akan jual stok yang mir ada ,, sebab sekarang ni,, permintaan bantal hantaran yang mir usahakan makin menggalakkan,, dan permintaan pun alhamdulillah,,so far mir lihat gubahan yang menggunakan konsep bantal ni sangat chanteq,, dan pengunaan polisterin petak yang biasa tu mir rasa agak ketinggalan,, so kalau menggunakan bantal gubahan hantaran ni mir rasa ,, masih releven,,

mir ada banyak corak kerawang,, tapi kebanyakan yang mir dapat tak sechanteq dengan 3 item corak yang mir tunjukkan di bawah,, dan item ni sangat lak,, bukan apa,, ada bentuk yang mir menggunakan kerawang yang lain masih kena touch up banyak kali,, kena make over lebih-lebih,, tapi untuk corak yang 3 jenis ni ,, mir rasa amat sesuai dengan bentuk 4 segi bantal yang nak di gubah


ni le contoh kerawang yang 3 item mir  rasa sangat sesuai dengan gubahan hantaran
dan setiap sekeping mir jual  RM 2 hinggit,,,,
yang mir ni label kan K001,, corak begini amat sesuai dengan konsep klasic,,
di buat dari besi,, so boleh di lenturkan mengikut suka
mir amat suka corak dan warna kerawang ni,, tapi kalau konsep u ols berlainan,, u ols leh spray kerawang ni dengan warna yang sesuai,, selalu mir ambik warna ori,, atau spray dengan silver, putih
yang kedua konsep star ( K002 )
Di perbuat dari besi,, boleh di lenturkan,, dan mir suka warna original dia iaitu silver sesuai dengan semua warna fabrik yang u ols balut bantal gubahan,,
salah satu contoh gubahan yang selalu mir buat untuk tempahan,,
K003 - konsep clasic morden,, yang ni  pun mir amat suka dengan corak dia,,
 dan tempahan corak begini amat menggalakkan,, banyak tempahan yang mir terima mahu kerawang jenis ini
di perbuat dari besi,, boleh di lentur
eemm contoh lain
kalau menggunakan kerawang yang 3 item yang mir tunjukkan ni,, kebanyakkan nampak mewah kan,,
ada gubahan yang menggunakan kerawang atau keronsang yang jenis kecik,, mir tak galakan sebab kerawang kan dah mahal,, so kalau boleh tonjol kan kerawang tu, supaya tidak membazir
 so kalau nak leh le oder pada mir,, tapi harga kerawang ( rm 2 hinggit sekeping ) tidak termasuk dengan tambang post laju yer,,

10 comments:

Anonymous said...

Salam Amirul..ada stok lagi bucu kerawang ni?

Rafidah Poh said...

Kalo nak K001 dalam 28 keping available tak?Exactly nak buat mcm contoh kat blog amir ni.and payment nye mcm mana?

honeybe said...

Salam aimirul... I berminat dgn bantal alas dulang tu... Bleh terima tempahan ke sekiranya i hanya nk 7biji shj. Brp ye.. Siap harga post

honeybe said...

Salam aimirul... I berminat dgn bantal alas dulang tu... Bleh terima tempahan ke sekiranya i hanya nk 7biji shj. Brp ye.. Siap harga post

Anonymous said...

da lg x jual

kyn said...

Salam en.amirul..saya syikin dr melaka nk tanya kerawang k002 ade dijual lagi x? Saya nak beli dlm 44 keping..saya mmg berminat sgt2...

nur fasihah said...

salam, amir... ade lgi x kerawang ni? kalau xde lg, mcm mane nk cari kerawang ni ek? kt mane ade jual ye?

Awan Kreatif said...

hi sy ada jual kerawang..jemput singgah blog saya

Amirah Isra Balius said...

Salam mir..ada lg x jual bantal hantaran?

Amirah Isra Balius said...

Salam mir..ada lg x jual bantal hantaran?