Iklan

Monday, July 5, 2010

Chicken pox- hari ke5.. semalam hari ke 4 mir tak update

sedih mir ari ni,, tadi mir belek-belek ler hp kan,, dah lama hp zaman nabi mir ni berkhidmat untuk mir,, kadang-kadang rasa nak tukar pun ada,, tapi nak wat macam mana,, mir ngan dentis,, takde duit u ols,, kena plak,, nasib malang menimpa kat mir,, dah ler tak laku,, muka main buruk plak,,

masa mir duk belek-belek hp ,, mir terjumpa ler pic kat bawah ni,, pic ni mir ambil sebelum mir kena chicken pox ni,,

pic ni mir ambik kat IKEA,,, biasa la mir memang suka shopping kat situ,, kena plak makan kat sana sedap-sedap u ols,, murah lak tu..

gitiew,, pic love gitiew,, ko adooo,, dinch ado kan,,

pose kat meje makan,, ko mampu pose tak hinggat dalam ikea macam mir buat ni???

tetap pose tak hinggat kan

mir standby nak makan dah,, meet ball,, ada sauce berry ngan blackpaper,, murah giler ,, 10 hinggit sepuluh biji,, sedap gillerr u ols,, tak caya gi ler try kat tingkat satu ikea tu,, tapi tak pasti ler bulan ni ada lagi ker tak,,

hambek ni,, cuci mateee jer lerr

hujung-hujung,,,cuci mata kan,, tapi bila mir nengok muka mir kat cermin balik semulaaaa,,,

nak pengsan u ols,, mir dah tak macam dulu dah,, TIDAAAKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!

6 comments:

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven said...

beautiful blog..pls visit mine and be a follower.. thanks and God bless..

http://forlots.blogspot.com/

joven said...

beautiful blog..pls visit mine to,and be a follower..thanks and God bless..http://forlots.blogspot.com/

Reen Tart Nenas said...

hahaha kelakar la mir nie. kalo ala2 nak gelak, mmg wajib baca blog mir nie :) thanks sbb share resipi, tp satu pun xtry lagi :p

Reen Tart Nenas said...

hahaha kelakar la mir nie. kalo ala2 nak gelak, mmg wajib baca blog mir nie :) thanks sbb share resipi, tp satu pun xtry lagi :p

Anonymous said...

blog yg plg besh trutma idea untk weddg..nk tnya ble?cmne nk kkl kan kesgran bunga rose for hntran?