Iklan

Saturday, July 3, 2010

hari ke 3-chicken pop

geram tul mir hari ni,,, rasa macam nak gi sepak jer kawan mir yang duk menghanjeng kan mir ari ni,,

cite dia cenggini,,

pagi tadi ,, masa mir bangun pagi,, mir gi bilik air gosok gigi bagai,yer ler past bangun pagi kan mulut kita ada bau syurga kan,, so harus ler gi gosok bagai, pastu mir belek-belek ler tengok muka mir kat cermin bagai,, nak tengok perkembangan chicken pop yang mir ngah ternak kat muka dan badan mir ni,, aiyooo,, makin banyak,, dah takde rupa orang dah,, dah rasa macam kulit dinasor mir tengok,,, takut mir,, ni kalau pergi wat facial ,, mau raya puasa tahun depan 2011, baru elok balik ni,,, so raya tahun ni,, nampak gaya raya pakai purdah ler ,, kena buat konsep arab, sorok kan muka kan,, tak pun,,, pose depan pintu rumah.. kalau budak-budak datang nak raya ,, mesti mereka lari lintang pukang tengok hantu menggerutu kat depan pintu,, so selamat ler duit raya dan gula kat rumah mir kan,, hehehehehe

tup-tup masa mir ngah sedap belek-belek depan cermin,, mir dengar hp mir bunyi sms masuk ,, mir tengok,, ada masg bergambar masuk u ols

ops! masg bergambar.. suspend ni,,,

so mir pun dengan suspend nyer nak gak ler tengok masg bergambar yang masuk tu,, mana ler tau kot-kot masg gambar peterporn ke kan ,,,,ops! hehehehehe,,

tapi nak tau tak masg apa yang mir dapat,,,????

pic kat bawah ni hahhh


+

=

katak puru,,,



korang begang tak????

1 comment:

SUNsuffer said...

sabau aje lak deq mir.. tu la dugaan time kita ngah saket.. nak g tau sy dulu pun kena chicken pop time raya.. takde sape nak kawan.. huhu.. jangan makan kicap tau kalo tak parut itam...