Iklan

Tuesday, February 7, 2012

I'am Back to Blooger

sorryyy u ols sebab mir dah lama tak update blog bagai,,,,


waaahh genap setahun rasanya mir dinch update,, tapi u ols still lagi melangut kat blog mir ni,,, tepuukk tangannnnnnn pap pap pap pap!!!


amboi-amboi-amboiii kemain korang kutuk mir kat blog mir yang mir dinch update kan,, tak cukup kat forum chat box ,, korang duk kutuk mir kat facebook mir plak yer,,, heheheheh

pastu ada yang dok diakan mir terus off kan blog mir kan,, keji korang tau,, tak baik doakan mir macam tu,,, mir belum tutup kedai hantaran mir lagi yer,, jangan nak memandai-mandai kata mir dah kering idea,,, walaupun blog mir dinch update,, tapi rezeki mir tak pernah putus lagi,, so far bisnez mir still berjalan tanpe henti lagi,, alhamdulilllahhhh


tapi takper u ols,, mir tak salahkan uols pun lagi pun salah mir jugakan yang duk biaq kan blog ni duk bersawang pasai apa kan,,,


bukan apa uols,, mir dinch update sebab LAPPY mir dah out of service,, dalam kata lain,, dah jahanam u ols,,, mir duk hantar kedai suh betul,, diaorang duk kata tak leh ,, kena beli baru ler,,


so mir terpaksa ler keja kuat duk kumpul duit lebih bagai untuk beli lappy baru,, tapi dinch kayo-kayo jugak,,,


pastu disebabkan lama dinch update blog,, mir plak dah terlupa password blog mir ,, bagai nak giller mir mencar password mir tapi mir still terlupa kan,,, so nasib tadi tergerak hari mir try belek2 blog ni teringat password dah ,, terus mir update untuk sekian kalinya,, selepas setahun kan,,,, merasa,,,



so u ols,, nantikan ler cite blog mir yang akan datang,,,

9 comments:

IdAmAn said...

yeay!!!!!!!!!!1 akhirnye... jgn dinch2 update lg ye.... kikikiki....

emy|farid said...

sila update hri2. hehe

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh terkejut yang amir dah update .. sekali tengok kat bloglist amir dah update ..


amir seorang yang kreatif ..tu umi suke bace kekreatifan amir :)

salam pekenalan dari umi :)

atIEsAyAnGkAmU said...

waaahh....da update dah...

suke tgk amir wat gubahan..ngeee
rajin2 update k...


salam kenal...

Ita Rossi said...

welcome back!

akhirnya kembali bernyawa.

N'daYu.. said...

lama...ye x update...hampir setahun....akak tertanya-tanya mana pegi budak mir nie...tengok2 bloglist hari nie dah update... welcome back mir....

YaYa said...

cepat la update blog ko yg da bersawang bagai dek oii..

lame x tngok hasil keje tgn ko yg meletop2 tu..

so ape lg? update la cepat =)

ELLY said...

hehehe....welcome back! ;)

Tasbih chinta said...

salam wahhhhh akhirny kembali meng"update" heheh...teruskan update ari2 erk...