Iklan

Tuesday, May 15, 2012

TEMPAHAN BUNGA TISU :: BUNGA PAHAR

sori sebab lama tak jenggah blog mir,,,Minggu ni banyak mir dapat call n sms tanya tentang gubahan,, alhamdulillah,, rezeki masih ada untuk mir,,  lagi pun mir bz ,, bz bukan sebab apa,.,. sebab menggentel bunga telor . a.k.a bunga pahar ..mir dapat tempatan bunga ni 2 minggu lepas,, so mir cuba le buat yang terbaik kan,, dan siapkan dalam minggu ni ,,, alhamdulillah dah siap 70 % ,, tinggal skit lagi ,,

entry kali ni takde apa nak tunjuk sangat sebab mir kena sambung balik gentel buat bunga telur,, saja nak update time mir rehat ni,, kalau nak tau lebih lanjut kena la tunggu entry yang akan datang erk,, mir just tunjuk skit jer dulu ari ni heheheh,, tunggu tau


bunga tisu yang mir dah siap gentel
sesi pasang reben
antara yang dah siap,, cuma lum tambah renda n kantung telor,, kalau tambah sure lagi rimbun
dah siap separuh,, tinggal separuh lagi,,
korang dah vote blog mir ke dalam pertandingan digi yang mir iklan kat belah kanan tu u ols?? kalau leh minta sokong mir erk,, hehehehe,,,

8 comments:

eruniahasano87 said...

cntik2..cepat2 tnjuk tutorial heheh

yunik said...

salam mir, hari tu mcm nampak awak kat hari pekerja. ada tak pegi sana?

Amirul Syafique said...

yunik

hehehehe ,, salam kembali

yup memang mir ada masuk hari pekerja ari tu,, dapat naib johan hehehe

Amirul Syafique said...

tutorial tu akan menyusul ,,, tunggu tau

yunik said...

ak ah tau dapat naib johan. team korang duk depan team saya. mmg captain yg kacak bergaya tu sungguh serious sekali menjadi leader! haha kemsalam tahniah kat dia dari pahang :D

Reen Khuduri said...

mir, suke la idea2 mir, semua best2 cantek2 ok!
mir nk tanya kalau mir blh tunjuk cara buat bunga tisu....boleh?? so adorable gebu hokey.
Thanks mir!

Reen Khuduri said...

mir, suke la idea2 mir, semua best2 cantek2 ok!
mir nk tanya kalau mir blh tunjuk cara buat bunga tisu....boleh?? so adorable gebu hokey.
Thanks mir!

intan izzaty said...

Bunga kertas nie ade jual x utk ltk ats tin doorgift?nie email sy intannorizzaty20@yahoo.com