Iklan

Sunday, March 29, 2009

Koleksi Baju Nikah Mirul Terbaru

eemm dalam keadaan bz yang mir hadapi sekarang ni.. mir sebenarnya dalam proses menyiapkan baju nikah untuk koleksi mir yang baru.,.. alhamdulillah.. dah siap dah baju tu.. puas gak proses touch up yang mir kena buat,.ari tu kena siapkan baju adik ipar mail.. so proses yang mir buat ni kena ler stop dulu.. pastu mir bz closing akaun kat opis.. so jahit baju ni pun kena tangguh lagi sekali. merasa ler kan buat slow-slow

mir buat baju kebaya labuh.. lagi pun baju mir yang mir buat selama ni banyak yang telah di ambil dan di beli orang.. so mir dah takde baju.. so kena lah buat balik skit-skit kan... so untuk langkah yang pertama.. buat baju nikah ni dulu..

sila abaikan mesin jahit yang semak di belakang baju itiew heheheh
pandangan dari bawah
pandangan tepi

pandangan depan
pandangan belakang
pandangan belah kanan

9 comments:

LADYBIRD said...

santek sgt. kalo aku pkai mst ala2 jasmin bini q haidar. Tp mst pkai tiub, klo xpakai tiub nmpk tetek aku. hehe

AmirulSyafique said...

heheheh harus ler pakai.. kalau boleh dalam tu pakai korset baru ler meriah

Anonymous said...

Salam cik Amirul, saya nak tanya kalau nak sewa berapakah harganya ya? untuk sehari. Ade satu je baju nikah ni? Takde lain?

durruz said...

chantek sgt2...

alia said...

en amirul, if i nk tempah baju untuk nikah kt u mcm mane?

feeda_fydot said...

kalu nk beli bpe eh awk ?
ade lg xyg cm tuh ?

Jom Printing said...

terima kasih atas post ini... =)
t shirt printing

Anonymous said...

kalau ambil tempahan ni brp ye?

Hawa said...

chantek.....kite promote awk kat blog kite bleh