Iklan

Friday, June 19, 2009

Mir tau Korang sayang Kat mir

pose merajuk katanya

Aiyoooo.. macam-macam hal yang berlaku baru-baru ni u ols.. bz memanjang ,,. maklum ler dah nak habis tengah tahun kan,,kena plak opis mir sedang Audit,, macam-macam karenah timbul kat opis .. nak cari fail ler..semak semula la.. aiyoooo azab-azab.. tak lama lagi dah nak puasa plak.. u ols dosi ganti puasa ker?? eemm kena plak ramai gak yang call dan sms mir tanya pendapat macam-macam tentang nak cari barang hantaran bagai.. ada yang minta resepi ler..

bukan apa u ols.. kalau mir boleh bantu.. mir bantu..resepi yang ado,. bukan mir tak nak share,.. tapi biasa ler.. mir kan baru belajar memasak kan.. kena plak mir sedang mengingati resepi yang mir belajar 10 tahun dulu bagai masa zaman mir sekolah dulu.. harus ler mir kena praktis dulu.. pastu kalau dah betul-betul mir percaya mir leh buat,. baru mir akan berikan maklumat pada u ols.. hope u ols bersabar na,,

eemmm 2-3 hari ni mir dapat ulasan dari pelayar blog mir ,,konon mir ceduk idea diaorang,, mir mengaku u ols.. mir ada gak ceduk idea kawan-kawan mir yang mir baca dari blog korang yang memukau tu kan...,. tak salah rasanya jika benda tu baik dan tidak menyimpang dari mana-mana untuk di guna pakai kan..

tapi kalau u ols ada yang terasa bagai... mir minta maaf banyak banyak u ols.. mir tiada niat apa-apa pun nak bergaduh apa-apa dalam blog ini.,. Kosong-kosong occay,,, mir tau ,.mir kena banyak belajar.., tak salah kalau u ols tegur mir bagai..

terima kasih gak pada pelayar yang sudi Sms mir tanya khabar... dan bagi kata-kata semangat pada mir,.. ada yang suruh mir buat tak tau jer,.. tapi bg mir tu bukan jalan yang terbaik..

ampunkan kami penunggu guaaaa

Orang tua-tua kata.. kalau orang tu tegur kita maknanya dia sayang kat kita,,, hehehe so u ols sayang kat mir ler kan. kan kan kan.. Lariikkkkkkk** mati ler kena cerca ...Jangan tegur yang ni dah ler mau mir lari lintang pukang ,, hahhahahahaha

No comments: