Iklan

Monday, November 30, 2009

Happy besday Fatin Syakira

semalam kan mir ada bagi tau kat u ols kat rumah mak mir ada buat satu majlis pasa hari raya korban kan,, so ari ni mir nak sambung ler citer pasal semalam tu...

citer dia macam ni,, pada hari rabu yang lepas,, mir dapat sms dari permaisuri agong kat selayang tu,, permaisuri tu minta mir balik ari jumaat ,, nak sambut raya katanya,, so mir kata occay ler,, siapa tak nak raya dengan kuarga kan,, giller ko nak jadi anak durhaka???

so mir pun feeling-feeling nak buat kek skit untuk bawa balik kg,, tup tup.. akak mir plak duk calling-calling gitiew,, akak mir bagi tau yang ari jumaat raya tu dia nak buat besday party muda mudi untuk anak dia yang merangkap anak buah mir sempena umur yang ker 6 tahun gitiew,, aiyooo kelam kabut mir di buat nyer,, awat ler tak bagi tau awal-awal kan,,

so terus mir cancel nak buat kek ari tu u ols.. motifff??? sebb mir terus plan nak buat cup cake plak,, boley???

dengan dua anting-anting di terlinga berserta sepit rama-rama di kepala,,, mir menjerit sekuat hati,, motiff last minit baru nak bagi tau,,,???

bagai nak giller mir plan konon nak buat cup cake yang mewah tapi budget ciput gitiew,, yerlah ngah sengkek kan,, pastu cakap plak last minit,, mau kelam kabut mir di buat nyer,,kena plak budak-budak yang kecik cenonet kat rumah permaisuri tu ada ler dalam 50 orang,, kena plak sedara mara mir pun di jemput datang bertandang,, harus ler mir kena buat elok-elok gitiew,,,

so past calling-calling,, terus mir minta nama anak buah mir kat mama dia,, terus mir buat design ,, sederhana tapi meriah gitew kan,,

nak tau apa yang mir buat,, ni haaa,, lihat ler hasil keja mir kan,, eemm u ols kan tau,, mir kan suka hias semua benda giler-giller banyak kan,, hahahaha meriah,,giller-giller pun hasilnya superb occayy,, dah memang treadmark mir macam tu,, mir pun tak tau kenapa. hahahahah

lepas dapat tau ejaan nama anak buah mir yang betul,, terus mir buat design card kecik , letak atas cup cake tu..

so apa lagi u ols.. potong ler card itiew

eemm longgokkan satu tempat

pastu mir rasa kalau letak reben sure lagi meletop kan,, hehehehe

eemm kena ler buat banyak-banyak

kebetulan mir ada ler skit toys kayu yang mir beli tahun lepas,, tak guna lagi, tapi tak cukup plak... so mir terus gi lari beli lagi u ols,, nasib ada lagi skit

eemm so past ni sesi hias bekas plastik plak

yang ni cup cake yang mir masak malam khamis ,, dari kul 10 malam sampai kul 2 pagi,,
so kena sejukkan dulu
eemm mir plan nak letak cream kat atas dia,,

eemm mir terpaksa hias cup cake tu kul 10 pagi u ols.. pagi raya lak tu.. sebb mata mir dah mengantuk giller, sebb mir buat hiasan cup ,, pastu bakar cup cake,, kelam kabut skit,, cian kat housemate mir tahan telinga akibat dengar bunyi mixer time dia tido hehhehehe ,, ya ampunn

so hiasan di mulakan,, mir wat warna pink sebb anak buah mir pompuan kan,,

yummyyy,, hasil nya heheheh

masukkan dalam cup hehehhe

eemm zoommm,,,,

eemm cover dengan plastik kat bahagian atas dia

sesi hias dah touch up,, mir letak toy kayu yang ada sepit di bahagian atas,, supaya budak-budak dapat makan cup cake dan toys pun dapat juga,, hik hik hik,,

eemm pastu letak card
hias dengan reben
eemmm so mir kena ler buat sampai habis kan

eemm ni ler hasil nya,, dari kul 7.30 petang,, sampai kul 12 tengahari mir buat heheheheh gigih giler

masuk kotak,,,

eemm apa lagi poseeee

eemm yang warna hijau tu kek layer pandan.. yang tu nanti mir update ,,

eemmm alhamdulillah,, semua usaha mir berbaloi,, ramai yang suka dengan cup cake ini,, comeeyyy sangat,,, syukurr apa yang di rancang berjalan dengan lancar

7 comments:

xora said...

nice sangat!!!!!

Gelas Biru Muda said...

aje rajin ko mir, cpt je dh siap, klu akak, x kuasa nak wat klu dh lmbt, pki tempah aje trus kt mir, hik3

AmirulSyafique said...

hehehhe memang kena nekad,, mula2 memang malas,, sampai tertido depan oven heheheh

Haire Iskandar Ahmad said...

brp u cas mir?

|Button-Up!| Weddings said...

owhhhh i also bought the SAME paper clips few months back to use for my sons' bday + aqeqah, insya allah... hehe tp teka la bulan bila nak buat.. February thn depan, boleyyy?? hahah nampak sgt tak sabar2 aku ni dok kumpul brg.. awal setahun lak tu..but im gonna use it in different form, nnt tggu n lihat ye.. :) (mintak2 jumpa laa.. tah mana aku letak brg2 tu.. dah la kecik2..)

仔仔 said...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,情色,日本a片,美女,成人圖片區

kaklong said...

comeeeelllllnyer cup cake...Kak Long drpd tak suka kek, tiber je tersuka sbb mir buat ni sangat COMEL...kak Long sgt suker...:>