Iklan

Sunday, November 29, 2009

Lebaran, Strawberry dan Glamour

rasanya lum terlewat mir nak ucapkan salam lebaran korban kat u ols kan, so macam mana sambutan lebaran u ols jumaat lepas?? meriah tak?? banyak ker lembu yang di sembelih??? ker u ols buat korban tahun ni??? eemm pasti ada kenangan manis kan,, tidak kurang juga mir,, sama lebaran lepas telah berlaku satu majlis kat rumah permaisuri agong kat selayang tu,.,, nak tau majlis apa?? kena ler tunggu,, mir lum sempat upload pic lagi,, tunggu tau,, nanti dah upload mir citer kat u ols

mir sebenarnya baru jer balik dari send gubahan hantaran buah kat masjid jamek u ols,.,. gubahan buah starwbbery,, so exclusive katanya.. mir sebenarnya dapat tempahan gubahan ni sebulan yang lalu., tapi masa tu terlalu awal sangat kan,, so mir just catitkan dalam diary saja,, pemilik gubahan ni nak sangat mir bantu beliau menyiapkan gubahan tersebut,, nak tolak terasa kesian plak.. sebab pemilik tu nak gubahan tersebut betul-betul time mir balik kampung untuk menyambut lebaran korban semalam
semalam lepas majlis di rumah permaisuri,, mir bagai nak giller mir gi cari buah strawberry,, dari satu pasaraya,, ke satu pasaraya,, dari selayang,, ke sogo,, ke KLCC ke midvelly,, sebb mir nak cari buah strawberry yang betul-betul segar.. so nak tau hasilnya.. kena ler tunggu kan,,
kerana ko ler aku cari satu KL tau,sampai tak raya tau,,,
geram nyer pasal mir dah ngap sebijikkk hahahaha.. kira halal ler yer,, heheheheh

mir baru jer berkesempatan melayari internet kan,, maklum ler ari jumaat lepas mir tak sempat nak nengok masg kat email,face book dan tagged
tapi ari ni buat mir terperanjat beruk skit,, maklum ler baru 2 ari mir tak sempat bukak tagged ,, dah penuh dah masg mir,, mesti korang nak tau kan,, apa yang membuatkan mir menjadi beruk late-late tu,,
ni hahhh,,,

eemm nampak tak??

mir zoom dekat skit lagi,, yang ni ha,,, mati ler kalau tak nampak kan,, harus mir cucuk mata u ols.. cuba u ols perhatikan yang atas sekali tu,
40+ friend request occayy,,, nak jadi kawan mir,, tu belum lagi 91 messages yang dalam box mail mir yang send macam-macam tu,, ko tak giller??? terasa mir ni dah terglamour ler plak,, macam tau-tau jer yang mir ni ada tagged kan,, hahahahah.. apa pun mir nak ucap terima kasih pada yang telah menyokong mir dari belakang,, muaahhhh,, mir sayang korang,, ni yang buat mir bertambah gigih nak mengupdate blog ni,, insyaALLAH jika ada idea yang mir rasa menarik ,, mir akan kongsi dengan u ols semua,, hope blog ini akan menjadi satu sumber rujukkan kat u ols semua,., walaupun idea yang mir bagi ni kadang-kadang macam simple jer,, tapi impak dia besar u ols,, bukan semua orang tau membuat gubahan ,, bukan semua orang pandai,, mir sendiri pun baru belajar memantapkan ilmu mir didada yang semakin membidang ni,, ** bidang katanya walhal membeso macam gajah **nangeeesssss

2 comments:

Gelas Biru Muda said...

akak pun sengap nak buat hantaran, slalu jugak mencedok ideal mir bulat2 dlm blog ni buat duit poket akak sendiri, harap mir halalkan ilmu tu ye
mcm telekong berdiri tu, masuk ahad ni dah 3 kali akak buat, walaupun x secantek hasil keje mir, tapi org kampung mmg taksub dgn hasil telekong berdiri akak tu (berdiri pun senget2)
akak nak ucapkan terima kasih bebyk sbab sanggup berkongsi ideal dgn pelawat blog gersang mcm akak ni, harap2 ada lagi yg boleh akak cedok kemudian hari, InsysAllah

AmirulSyafique said...

gitiewwwww