Iklan

Tuesday, February 16, 2010

Gubahan Hantaran Kasut

Ya Ampun,, sori u ols,, mir terlalu bz sangat,, apa pun mir tak sempat nak update blog bagai,, so mir rasa dari biar blog mir sepi,, mir update ler Gubahan Hantaran kasut ni,,

ramai yang tanya mir,, selalu kalau gubah kasut,, orang buat apa erk,., rasanya untuk gubahan kasut tak banyak sangat yang boleh di lakukan,, melainkan kasut tu memang jenis memukau,, so kalau jenis yang memukau tu,, tak payah ler susah nak gubah,, so just letak bunga skit,, dah siap kan,,

tapi kalau jenis yang agak suam-suam kuku macam mana?

selalu mir kena tengok gak rupa kasut baru boleh tau cara nak letak macam mana dia atas dulang,, pastu bentuk bunga yang boleh di gubah,,warna gak memainkan peranan sewaktu proses di gubah,, sama ada sesuai letak atas dulang, atas polisterin, atas bantal,, dalam bakul,, semua kena tengok gak,,

macam gubahan lela,, pada asal mir memang cadang nak letak dalam bakul kayu putih gading mir,, tapi bila mir dapat kasut dari lela tak sesuai plak.., sebb mir rasa kalau mir letak dalam bakul kayu,,rekaan kasut tu akan tenggelam,, so mir matchkan dengan pillow berbulu supaya nampak mewah,, ala-ala di show room gitiew kan,, hik hik hikk


Gubahan: Mohd Amirul Syafique
Email :
mohdamirulsyafique@yahoo.com
Call: 017-3980989
Pic By : Ameen
Call: 017-3688024

4 comments:

nad said...

...kasut letak atas dulang..dulu mak cik pernah baca satu artikel, katanya kasut tak payahlah buat hantaran, letak atas dulang pula.

Nor Baiti said...

lawa2 hantaran mir ni ye, sy blogger baru, boleh linkkan blog sy kt blog awk, sy dh link kan blog awk, harap2 1 ari nnti kita boleh kejesama

SPACEGHOST said...

perghh,mantap la ur design.tgh blogwalking crk tempat nak tempah hantaran..urs honestly kewl and diff from others. bravo!

miss raha said...

amir..bunga tu bukan bunge betol kan?ingat nak wat theme kaler untuk my wedding next year ;)