Iklan

Sunday, February 21, 2010

Project Petang Tadi: Nasi Ayam

alhamdulillah,, kenyang perut mir ari ni hehehe,,

ni ler hasil project ari ni,, NASI AYAM ala Amirul syafique hehehehhe kelas tak nama tu?
bukan apa,, mir dah lama tak masak nasi,, so kebetulan ari ni kedai bawah umah mir dosi tutup plak,, dah masuk seminggu lak tu,, kena plak ari ni hujan lebat plak,,

masa duk kemas-kemas peti sejuk ,, mir nampak ada sekor ayam duk pose manja jer ,, apa lagi,, berlaku ler projek mega mir tadi u ols..untuk santapan ari ni kan,, konon nak diet,, tapi kalau biar jer ayam tu pose-pose manja,, siapa nak makan,, kang membazir plak

Nah mir bagi u ols rasa sorang sepinggan,, tapi u ols kena gigit jari jer ler,,tak pun jilat screen monitor Pc u ols hheheheh,,, larriikkkk... mir just masak setengah ekor saja ayam tu sebab yang kat umah ni ada 2 orang jer,, kang masak banyak-banyak siapa nak makan?

pic atas tu takde sup.,., pic bawah ni baru ada sup,, ehehehe tadi masa mir duk masak nasi ayam ni,, housmate bagi tau,, dia tak nak makan,, tapi masa mir settle masak,, dia yang bantai 3 pinggan mir nampak,, takut mir,, mana ler tau hantu raya cina ker kan yang sampuk dia,, harus mir panggil ceplots datang tangkap dia kan, hik hik hik yang penting,,, mir masak nasi 2 cawan untuk 2 orang,, tapi dinch cukup u ols.. laju,, licinnn,,, siap housmate mir suruh masak lagi kalu ada masa



2 comments:

marinahunny said...

ya ampun pandai budak ni..berbakat sungguh...berkenan plak... ;-)

AmirulSyafique said...

berkenan nasi ayam ker?