Iklan

Friday, February 4, 2011

BUNGA DIP : Korang Mesti dah lupa kan?

yaaa ampunnnn,,, penat nyer,,,

sejak semalam,, sampai petang tadi mir gigih siapkan bunga telor yang tiada kesudahannyaaa,, patut ler bunga telor yang di buat dari bunga dip tu mahal,, sebab nak buat nya,, boleh pecah kulit jari u ols,, bagai nak giler mir pintal dawai bagi kemasss,, aiyooooooo sentap,,,

korang mesti nak tengok rupa bunga telor mir tu kan,,

mir tau,, mesti korang suka dan tertunggu-tunggu macam mana ler rupa dia,, tapi untuk entry kali ni,, mir tak leh tu tunjuk lagi sebab mir ada benda nak kena buat,, ni pun just singgah kejap jer sebelum mir nak gi mandi,, hehehehe

ari ni sehari suntuk mir buat bunga sejak malam semalam.,,, dengan tak mandi-mandinya u ols,, sebab banyak benda nak kena buat,, kena lak petang semalam ada orang datang umah ambik gubahan hantaran yang dia tempah kat mir bulan lepas,, tapi mir baru siapkan semalam hehehe tu pun past dia sms bagi tau dia nak datang ambik dah,, mir lak dah lupa pasal dia nak ambik semalam,, ingat kan dia nak bulan 3 ,, tapi rupanya mir salah tulis dalam diary,, rupanya dia nak 3 dulang jer,,nasib ,,, nasib.,, tu la lupa sungguh mir sekarang ni,, banyak benda yang mir buat dan fikirkan,, sampai ada yang call atau sms pun mir tak layan,, tu belum yang email lagi,, mir rasa dah sebulan mir tak bukak email,, Face Book lagi ler dah 2 bulan tak update,,hahahaha,, nampak sangat bz nya tu,,,,,mati ler,,,,,

so untuk hint-hint rupa bunga telor abg mir tu,,, mir nak tanya,, korang ingat tak entry tahun lepas tentang mir ajar korang buat bunga dip?????

kalau tak ingat..

ingat ke tidaakkkk,,,

aiyooo ni mesti kes banyak makan limau masam raya cina sampai lupa entry yang lalu kannnn

haa,, untuk ingat kan u ols cuba nengok pic kat bawah ni,,,

haa,, entry yang ni,, ingat tak???

so untuk entry yang akan datang,, mir akan sambung tentang bunga ni,.,, tapi versi bunga telor yang mir wat untuk bunga telor abg mir ni,,,,,

Pic kat bawah ni rupa bunga telor abg mir yang dah siap,, mir baru siap 15 kuntum ,, yang lain tu tengah duk cantum-cantum kantung kain net telor dia,, tapi mir dah tak larat dah,, sakit satu badan,, so kalau u ols nak tau rupa dia,,

ni ler rupa bunga telor abg mir,,,

so untuk tau cara buat nyer,, tungguuu entry akan datang erkkkkkkk mir dah tak larat dah ni,, rasa nak demam,, nak gi klinik jap ambik ubat,,, tulunnn,, tulunnnnn...

4 comments:

fathiahRAIHANA said...

cantik laaaa :D

!eNa PnG said...

mir...

Brapa harga bahan celup bunga dip tue? dawai yang saiz berapa mir pakai?
iena nak try buat la...

liyana said...

cantik! menunggu dgn penuh sabar nih :)

PERSIAPAN PENGANTIN BUDGET said...

mir, kreatif betul, tp bz mcmana pun kesihatan kena jg. berhentilah kejap rehatkan diri n buat apa apa yg patut, sambil buat makan biskut ker, nanti sakit takut x dpt tgk semua persiapan yg mir buat bagai nak rak tu untuk abg mir... take care ok...hehe, mcm mak pulak... ;)