Iklan

Monday, February 7, 2011

Resepsi abg mir : 2 persalinan mir sediakan

u ols.. ari tu kan mir ada tunjuk baju songket yang mir jahit untuk majlis resepsi abg mir,, so far mir buat 2 pasang untuk majlis resepsi tu,, cuma mir tak sempat nak update sebab mir bz dan baju tu tak siap lagi hehehe,,,

so enrty ari ni mir nak tunjuk baju resepsi tu,, so far mir ni tak berapa pandai sangat jahit baju lelaki,, buat pun slow-slow jer,,,maklum ler selalu buat baju pompuan jer kan

ni ler baju pompuan yang dah siap,, sekali dengan rantai,,

siap pose dengan bunga telor hehehe

yang ni plak untuk wat baju lelaki,, baju songket,,m dalam baju singlet melayu,,, mir takde patung lelaki,, so mir sarung kat patung pompuan jer,, so abaikan ler bentuk "gunung" 2 tu erkkk heheheh

pakai dengan jaket kat luar,, bagai nak giler search kat dalam google,, dapat gak pic baju songket lelaki,, so just tiru jer lah dengan pic yang ado tu,, dapat ler rupa dia macam ni

yang ni lak letak aksesori,, rantai ngan keris

zoom dekat skit,, dah macam pahlawan dah mir nengok

siap ada tanjak heheh,, mir nak try pakai past ni,, pastu mir pose hahahaha agak nyer macam mana ler rupa mir pakai erk

yang ni lak baju persalinan ke 2,, mir wat bentuk jubah skit,,, yang ni bahagian korset dia,,

pastu kain dia,,, guna kain satin jer,, beli kat kamdar + dengan jakel skit hehehe

yang ni lah bahagian luar,, jubah labuh.. memang pilih kain lace warna hitam supaya bunga dan manik dia timbul ,, pastu pengantin nampak berseri skit bila kita match kan dengan tudung

zoom skit

padangan belakang jubah dia ,, yang ni takde manik sebab bahagian belakang orang tak nampak hahahahah ,, lagi pun kalau dia duduk atau dia pakai tudung tak ler terlekat atau tersangkut nanti

pandangan belakang,,

pandangan bawah kain heheh,, mir memang wat labuh macam ni,, ingat ada ler budak-budak flower girl pegang time dia jalan ker kan

pakai kan dengan korset skit,,

padangan depan bila dah siap

matchkan dengan baju melayu biasa bagi lelaki,,

so nanti kalau dah settle majlis nanti,, kot-kot nak sewa nanti bagi tau kat mir erk,,.

10 comments:

khalidahmacambaguss~O_o said...

aduh, mir... bakat yang Allah bg kat mir memang banyakkk...suma ada... lengkap...

nak mengalir air mata tgk baju2 tu... awwww...!!

!eNa PnG said...

wah.... syanteknya...<3...




sayaa suke...:)

fizabakeman said...

tahniah mir=)

lina said...

cantiknye...pandai mir buat...sgt cantik....

♣dya aien♣ said...

super cantek lah dress tu..
hadui..

Kawaii fiza said...

mak ai..cantik nye .....fuh!...kalo dapat pakai mase wedding ni best jugak kan ...ahahah

Anonymous said...

agak2 sepasang tu kalau nak sewa berape hengget yer....da berangan2 ni...

zamir said...

adohai....rase nk nangestgk baju tu sume....mane blajar. teringin gak nk jd pandai cam mir=D

Ms and Mr Red Ribbon said...

mir... nak tanya sewa baju yang biru tu berapa ek? sepasang...
thank u

Norhajar Ct said...

huhuhu mmng rse nk nangiss tngok bju tu cantekknyerrr