Iklan

Saturday, October 31, 2009

Alhamdulillahhh,,,,,,,,,,,,,,,,,,

U ols mmg menangis kalau tiba2 kaki kejang kan...sakit bagai nak gila... semalam mir balik keje...tengah2 berjalan kaki dari lrt uolss kaki mir blah kiri kejang.. aduh rase nak pengsan rasanya..dah lah jauh lagi nak jalan...pastu leh plak kejang...wah....

..dah terkial2 mir nak berjalan...mir terpakse duk kejap ..and mengerang kesakitan..mengerang sakit ok..kalau mengerang sedap lain tau.... so jangan giller-giller ,,kejang lak kat bahagian betis tu...fuh rase cam seksa kubur uolss...mir trpakse luruskan kaki then tunggu 20 min baru lega skit...

Eemm mir plan nak gi kedai alatan bertukang,, tup tup tutup dah u ols,,. So alamatnyer mir kena betulkan sinki mir sabtu ler

So tadi mir telah bersiap bagai nak giler.,.,spana,, pemutar skru,, dawai,, pisau,, air panas,, getah paip.. pastu mir beli satu spring dawai entah nama apa tah,, tokey tu kata kalau masuk dalam tu leh kuar lemak-lemak dalam tempat sumbat tu,, tapi mir nak cari cecair camicel yang si kirr rule bagi tau kat dalam comment entry lepas cakap,, siap letup2 katanya..** yer ker noq??

Kirr_rule said... mir cube g kedai hardware dan cari soda untuk sinki n toilet tersumbat.. soda die keping2 mcm kaca taw.. mir tuang soda tu then tuang air panas... lps tu kne careful cz sodatu nt akn meletup2.. lps tu sure ok.... 29/10/09 9:30 AM

kirr,, ada tak dia meletup kuat2,, mir takutt ler kalau guna camicle tu

..akhirnya dia bagi mir dawai tu,, rm 17 hinggit harga dia,, tapi tak per ler,, asalkan duit mir tak melayang rm 250 kan hahahahah mati ler kedekuttt,,,bukan kedekut u ols,, tapi mir dah tengah kering,, jimat nak guna duit

so past mir beli barang bagai,, mula ler operasi di jalan kan,, ,,, dari kul 11 pagi,, sampai kul 1230 mir kejekan sinki tu u ols..mula2,, bukak sinki,, pastu,, jolok2 dengan dawai,, pastu mir pusing2,, sampai kat daki2 sinki tu kat bawah sekali,, pastu gulung-gulung ,, n tarik .,, perggghhhhhhhhhhhhhhh bau dia menusuk kalbu
oh tuhan sungguh busuk..sah2 ade syaiton di sini..lets simbah holly water..
bau tak hinggaatt lemak dalam tu,, rupanya ada gumpalan benang,, rambut,, pastu span,, mir syak,, masa basuh pinggan kan ada banyak item kat dalam pinggan tu,, tu yang mendak agak nyer,, rambut pun ada,, tak lain tak bukan, tu rambut mir ahahahahaha,,benang-benang tu sebb span basuh pinggan,, pastu kain buruk mir basuh n bilas kan,, tu ler merasa ko kan,, segala benda sumbat kat dalam lubang sink tu...
zaasssss berjaya u olss

yahoooooooooooooooo!!!!!!!! berjayaaa

housemate mir yang nengok mir terlompat-lompat bagai nak giller semua datang bertanya ni,, naper,, ko menang peraduan menang kete ker??

motif u ols.. tu ler aku suruh ko tolong betul sinki ko tak nak,, boleh memang kete plak.., ni haa,, sinki dah ok dah,, so apa lagi ko tolong kemas semua barang yang ada kat sinki ni erkk,, aku nak mandi dahh

ni mir bagi penyapu kat u ols,, sapu bersih-bersih tau ..

tak bersih aku libas ko dengan penyapu ni,, jangan giller-giler

apa pun ,,, selamat duiitt mir hehehe,,

so apa lagi u ols,, let bfast,, mir dah kebulur dah nii maklum ler mir tak sempat jamu apa2 lagi sejak pagi tadi u ols.. just minum air tongkat ali je

mati ler diettt

3 comments:

fathiahRAIHANA said...

kat skola ana
kelas yg terkotor akn dianugerahkn
sbtang penyapu kaler pink terang
utk digantung depan pntu kelas.
heheee:))

AmirulSyafique said...

wahh baekk nyer sekolah ko,, kalau tiap minggu kotor dah boleh bukak kedai penyapu dah kelas tu kan hana hehehehe

Gelas Biru Muda said...

ada setengah sekolah pulak dapat benda lain... mcm denda lari keliling padang, ataupun cuci tandas sekolah selama seminggu, bayangkan kalau hari hari kotor, sepanjang tahun pencuci tandas dok goyang kaki makan gaji buta!