Iklan

Thursday, October 29, 2009

Sinki hanjeng!!!!


arggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!
sinki oh sinki kenapa engkau sumbat,,, eeeeeeeeeeeeeeeeee,, geram giller mir ari ni u ols,,
mana tak geram,, bayang kan dah 3 ari sinki mir tersumbat u ols,, hanjeng tak,, mir dah menyampah dah dengan sinki tu,, dah puas mir ikhtiar dah,, boleh dia buat hanjeng dengan mir,, sentappp sangat

apa pun mir nak berterima kasih kat u ols semua yang sudi call., bagi cadangan,, bagai pandangan,, pastu siap email lagi kat mir,, korang memang prihatin kan,, mir terharu sangat,,

yang pasti nya,, sinki mir tu still lagi sumbat u ols,, mir dah begang yang amat,, ada yang mir ambil gergaji,, pahat dan tukul besi gi pecahkan sinki tu,, boley??

mir dah guna macam-macam petua dah,, guna garam,, jolok dawai.. jolok kayu,,tapi yang best nyer,, boleh dawai hanger baju mir termasuk terus kat dalam batang sinki tu u ols.. begang mir dia buat nyer,,tu ler masa kecik-kecik dulu tak nak belajar kemahiran hidup kan,, tengoookkk!!! kan dah tak reti serba serbi,,baru padan dengan muka mir kan,,

yang buat mir begang tahap gaban ni,, ada ker housemate boleh duk depan TV jer,, pose-pose manja kat situ,, mir minta ler dia bantu mir settle kan sinki tu,, boleh dia kata dia tak tau,, keji tak?? mir selama ni hanya tau buat gubahan ,, masak ker,, buat kek ker ,, jahit ker,, ni kena buat keje bertukang,,,,aiyoooo ada yang ranap sinki tu mir keja kan nantii

rasa nak sepak jer sinki tu ,,,Ops! sori nampak spender

petang tadi ,, mir citer ler masalah mir kat azri kan,, dia cadangkan mir guna dawai,, beli kat kedai alat bertukang,, pastu try jolok-jolok jer ,, tapi masa mir balik keje petang tadi,, ya ampunn,, bagai nak giller mir berlari ke kedai pertukangan,, tapi NANADOOO,, kedai alat betukang pun dosi tutup bagai,,

mir balik jer rumah,, housmate mir tengah duk pose-pose nengok tv ala-ala cleopatra jer,,bukan nak gi betulkan sinki tu u ols

dia pose macam ni ler u ols,,, sumpah mir tak tipuu

so mir tanya ler,, sinki dah ok ker. dia jawab belum,, sambil pose-pose makan buat,, ko tak begang?? dah 3 ari tau mir kena basuh pinggan mangkuk kat dalam sinki bilik ari,, apa lagi Noya teruss kan,,

mir pun masuk bilik,, terus bukak baju bagai,, pastu mir nengok ada satu hangger dari dawai kan,, peluang baik ni,, terus mir ambil hangger tu, mir ikat kat kayu guna soletape,, pastu mir try ler jolok-jolok kat lubang yang sumbat tu,,

semua dah ok,, masuk dah chanteq dahh,, pastu mir hayun ler,, tengah duk hayun-hayun tu,, ala-ala menumbuk belacan,, ,, so mir pun siram ler air,, tapi masa tu dawai tu tak tarik kuar lagi,, tup tup air masuk jer kat celah lubang sinki tu,, dawai tu leh tercabut dari kayu u ols,, ko tak giller??

ya ALLAH,,, apa dah jadi ni

terus mir rasa macam kena rasuk kejap... dawai tu dah tertinggal kat dalam u ols.. aiyooo makin tersumbat ker sinki mir tu ,,, ,,,


pulangkan sinki kuuuu...

macam mana ni,, mir tanya jiram mir,, dia cakap,,, dulu rumah dia pun berlaku sinki tersumbat macam mir gak,, dia panggil orang datang betul kena rm 250 ,,, mahal giller,,

apa lagi u ols.. teruskan hantar cadangan kat mir,, mir dah buntu dah ni

2 comments:

Kirr_rule said...

mir cube g kedai hardware dan cari soda untuk sinki n toilet tersumbat.. soda die keping2 mcm kaca taw.. mir tuang soda tu then tuang air panas... lps tu kne careful cz sodatu nt akn meletup2.. lps tu sure ok....

Gelas Biru Muda said...

cara kat atas ni mmg berkesan... sinki x kan sumbat lagi, bukan meletup mcm bom pun... alah mcm anak gajah kentut je... murah je benda alah tu x smpi pun rm10