Iklan

Tuesday, October 20, 2009

TIADAAKKK!!!!



Tudiaahhh sekali update entry pic menjerit u ols,,, Hai.. u ols.. macam mana sihat ker???? mir ari ni hanggin satu badan tau,, tadi masa mir jalan kaki masa balik dari keje,, mir kena tegur u ols,,


PULANGGKAANNN!!!
Ops! Bukan tegur yang tu yer,, kalau yang ni sah-sah mir bukan saja hanggin,, tapi teruss

Mir ICU u olsss!!!

Citer dia macam ni,, dalam kul 9 malam, kebetulan jamal balik sama dengan mir kan,, pastu sebelum balik mir kena ler touchup muka dan sikat rambut yang mir potong ala-ala gaya korean bagai kan,,**korea nyer aku*** sejak mir ubah minyak rambut mir ni,, mir rasa macam cepat jer rambut mir panjang dah u ols,, dinch tau kenapa,,

hasilnya mirip Nichkhun...so salah mir ke .... dah nak termirip nak wat cam ner kan...

ops melalut kejap.. so masa dalam perjalanan ke LRT masjid jamek,, kami di tegur dengan satu mamat negro ni,, dia rendah jer mir nengok dia,, kelakar pun ada,, tak pernah mir nengok negro yang katek u ols..

Tapi yang sentapnya boleh negro tu tegur kami ,,

Excuse me,, where is club gay??

Tuuu diaahh soalan maut yang boleh buat mir terpelanting u ols,, club gay katanya,, walhal kami pun tak tau kat mana tempat tu,, ada ker tempat tu kat CM noq??? Mir tak pernah plak tau tempat macam tu walaupun mir duk ler ulang alik kawasan situ pergi balik keje kan,, baru 1st time mir dengar tentang nama club tu,,

Si jamal kata dinch tau,, terus kami balik, tinggal kan mamat negro tu terpinga-pinga kan,, tak padan dengan kecik ko yer,, ada hati nak pergi tempat macam tu,, silap-silap dia tak leh masuk kan sebb orang nengok dia macam budak bawah umur kan noq,,, rasa nak tumbuk jer muka dia tu,, apa ingat kami ni selalu pergi tempat macam tu ker??

weeeooowwww!!!!**matila jadi binatang plak!! oppss!!

Tapi kisah kena tegur dengan ngero tu habis takat situ jer lah,, tapi yang buat mir meroyan kejap ni masa mir tengah duk cat work balik ker rumah dari LRT ,,. Mir nampak ler sorang Kap lam ya Nga ni,, naik motor pusing-pusing tak tau ler cari jalan ker napa kandah ler muka dia ala-ala garang cam samseng skit ler.. lagi pun sebelum ni mir memang tak pernah nampak dia kat area rumah mir,,

So masa ngan duk ber’cat work; ala-ala kat run way tu,, dia panggil mir,,tup tup dia parking motor dia betul-betul depan mir,,, hanjeng tak??

Mir dah sentap dah masa tu,,. Yer ler dah muka dia muka ala2 nak terkam mir jerkan
dia leh Tanya mir,.,.

U dari mana??

Saya??? Sambil pandang kiri kanan

Yer la ,.. u dari mana.. u ni Malaysia ker bukan?>>>>> Motifff nak tau mir ni warganegara mana???

Yer saya orang Malaysia?? Kenapa?

Oh ye ker.. sori saya ingat u orang luar???

Apa?? Luar mana?? Kenapa plak???
Terus jer mamat tu merempit u ols.. kejii tak???

Mir sentap giller dah,.. muka mir ada macam muka pendatang ker u ols???
Mir syak sangat yang pak cik tu sah-sah ingat mir ni orang Myanmar kan,, pastu senang ler nak Pow mir.. ,, sebb kat kawasan rumah mir sekarang ni ada gak mir perasan ramai orang asing yang terutama sekali dari Nepal dan myanmar kat sini,, so senang ler nak buli,, nak gertak bagai kan,,, sah-sah dia ingat senang nak Pow kan,??


Tapi motif dia ingat mir ni Nepal ,, bukan korea ker u ols.. tetap tak nak kalahhh ni,,,

5 comments:

Anonymous said...

rasenye ade mcm org thailand kot, sipi sipi lah nak ke korea tu jauh lagi tuh, dok gi sepet2kan mata tu brulah nmpk cam korea

AmirulSyafique said...

OPS! mata mir memang dah sepet occay,,, ala-ala cina dah mir nengok

SewCut said...

tapi nmpk mcm x cukup sepet je... cuba2 kecikkan mata hari2 mungkin wajah kekoreaan akan terserlah?

Anonymous said...

korea??? yer ker??? hahahaha lawak ler citer ko ni

Kak Nurule said...

hahaha.. bak kata member sebelah ni haa, *tergolek* akak kat sini gelak..Akak citer gak kat kwn sebelah ni dier pun gelak.. hahaha