Iklan

Sunday, October 18, 2009

Open House Department mir

amboiii.., banyak sungguh yang email kat mir citer pasal pic jamuan raya ,, thank sangat,,
eemm mir nak sambung skit citer pasal jamuan tu,,

so far jamuan yang kali ni adalah jamuan yang paling best di anjurkan kat department mir,, kena plak hiasan suasana,, pastu semua kawan-kawan bagi kerjasama,, best dan meriah sangat,,
masa sampai opis ,, dah macam pesta rancangan " GLAMOR RAYA" yang macam jangan lupa lirik dah mir nengok,. semua make up tak hinggat ni,,

mir plak tak leh nak siap awal2 sebb mir kena touchup kan hiasan yang mir buat malam tu
,.. di sebab kan mir ni agak gayat ,, terpaksa ler minta tolong azri memanjat u ols

p/s : sebenarnya ini adalah strategi u ols,, bila dia panjat mesti baju dia kotor kan,, pastu senang ler mir nak menang kan ,, lariiikk...

pasang elok-elok,, eemm nampak tak baju mir besar giller,, tak sangka mir dah kancil u ols

sempat pose lagi

masa mir nengok dia orang bersiap,, yaa ampunnn,, bergaya sungguh,, tergugat mir,, harus ler mir bersiap mampan kan,,
boss mir pun tak nak kalah ni,, semua make up tak hinggat...mir plak late-late jer,, nak tak nak kena ler usaha keras lagi kan,, mir plan awal-awal nak pakai baju oren,, tapi nengok,, khairul dan masril pun oren u ols.,, hanjeng tak?? azre dengan nuar baju kuning cream,, mir sentap,, semua menyerlah,,
barisan anggota DECO
tapi bila mir siap2 pakai baju melayu mir jer,, muka mir jadi besar macam dulang u ols,,. sediihh jer,, tipis peluang mir,, mir sentapp,, tapi mir redha,, dalam terpaksa
ops! pose angkat kaki pergi pasar

candid pose

mir di tugas kan menjadi penyambut tetamu,, walau pun luar bidangkan,, tapi di sebab kan barisan lelaki dah pupus kat department mir,,mir buat jer ler ikut arahan,,

eemm barisan bos-bos department lain
baca doa
ni ler jamal u ols

eemm doa lagi,, eemmm belah belakang barisan wanita yang mampan make up
makan time,, wah jamal., ko no 1 kalau bab makan erkk

eem mir selaku pelayan,, siap pose lagi - ni ler baju mir pakai u ols.. sori mir terpaksa gak pakai baju oren ni sebb baju unggu tu,, mir pernah pakai kat opis 3 tahun lepas,, takkan nak recycle kan,, kang jadi issue plak

masril

nuar

azri
rohani,, heheh ni ler jiran mir,, yang mir bagi tau dia buat blog gak,, mir masih tak dapat cari lagi blog dia mana satu
bos mir,, eemm barisan BIG BOSS,,
mir dengar,, big boss bangga sebb department mir mampu menganjurkan majlis yang vugithevass ni,, yer lah,, department mir kecik jer kan,, macam mana leh mampu anjurkan majlis yang hebat macam ni,, tak macam department wook yang besar giller,, tapi majlis nan ado,, mir pun dia dinch jemput u ols.., sentapp,..,

2 comments:

xora said...

Mir takmo ke jadi event manager?

AmirulSyafique said...

hehehhe buat masa ni,, keadaan tak mengizinkan,, masa mir suntuk sangat