Iklan

Saturday, September 19, 2009

AMBANG RAYA

eemm mir tengah bz ni, tapi tetap gak nak update blog,, bukan apa u ols,. ni tengah duk tunggu kek coklat moist mir masak.,. dah kul 2 pagi dah ni,, tak siap2 lagi,, tu ler ambil tempahan banyak nak giler.. last-last balik keje petang tadi mir nengok balang kueh mir tak berisi lagi u ols., rupanya,, biskut raya untuk rumah mir sendiri NAN-ADOOOOOOO
tu yang gigih masak sampai sekarang ni,, ari ni kalau tak siap harus ler mir tak tido lagi u ols, dah masuk ari ker 4 dah ni,, jangan ler mir balik rumah permaisuri ( emak mir) nanti,, mir tido tak hinggat kan,, silap2 mir tak gi solat raya sebb mengQada kan tido yang dah lama mir skip,. hahahaha

so u ols.,. mir nak bagi kad raya ,.penat mir buat,, berpeluk ketiak hehehe

esok mir balik rumah mak mir,, so sepanjang berada di rumah permaisuri nanti mir tak leh ler nak update blog kan,, apa pun SELAMAT HARI RAYA,, MAAF ZAHIR BATIN,, HARAP DI AMPUN KAN CERCAAN YANG MIR TAK SENGAJA LEMPARKAN SEPANJANG PENULISAN DI BLOG MIR ERKK,,,






2 comments:

Gelas Biru Muda said...

selamat hari raya juga, jgn main mercun nnti kudung jari, dh x leh masak lg

AmirulSyafique said...

mir tak reti main mercun u olss dinch tau kenapa