Iklan

Saturday, September 5, 2009

G-string H1N1


Hai u ols,,mir sekarang ni berada kat London u ols,, sambil pose-pose payung mir yang ala-ala warna warna ni,, ko ado kak wook?? Nan ado kan,,

Semalam mir dapat tau kawan mir telah beli topeng muka yang kononnya boleh basuh u ols..maklum ler persiapan untuk hindar H1N1 yang lebih extreme katanya … mir kebetulan berada kat london kan,, ** mati ler berangan tak hinggat ni**,, so harus ler berokband mir takde line gitiew,, harus ler gi CC bagai..

So ari ni mir nak tunjuk gambar kawan mir yang terasa dirinya cantek..mula-mula dapat pic ni,, tersungkur mir kat cc tengok pic baru dia uoll...pengsan 3 minit mir lihat... cantek nya aku.. terlampau cantek katanya ..menggigil mir melihatnya..
masa mir tengok pic ni,, mir ketawa tak hinggat u ols.. memang lawak giller

dengan gembiranya mir mempersembahkan ikhram yang paling mempunyai topeng paling memukau di malaysia.... walaupun ...

taaa raaa.. ni ler Am hahahaha

ko biar betul am oii,,, macam dah takde topeng lain ko nak guna kan,, motif topeng yang ala-ala g-string jer mir nengok dia pakai u olss,,,

cuba tengok betul-betul,.,nemang G string kan?? skin fabric lagi,,

nangesss mir tengok topeng ni, apa-apa hal baik mir

caaabuuut dulu u ols sebelum dia cerca mir ,.,

2 comments:

Dina Halim Bridal Boutique said...

ukkey,biaw betul..g string ke nih??

AmirulSyafique said...

huhuhuhuhu