Iklan

Wednesday, September 2, 2009

Corat Coret...

Ari ni mir MC u ols heheh.. maklum ler masa berbuka semalam,, apa kebenda yang masuk dalam makanan mir tah,.. bangun2 pagi tadi cerry berry ler jawab nyer…

Tapi yang penting tu mir gigihkan diri gi opis,, sampai opis tengok kejer berlambak,, pastu mir plak,, ala-ala ngantuk jer.. sebb kurang tido sejak malam tadi kuar masuk toilet kan,… past gi check doctor,, dia bagi ler mir mc,, sebelum balik mir dapat soalan maut ni dari blogger,, dia siap email kat mir,,. Siapa tu u ols??

Mir pun dinch kenal sebb mir tak pernah kenal dia,.. just email-email ,, borak-borak manja jer gitiew,, so dah mC ni,, ada ler masa mir nak buat kan,,paham2 jer lah..buat ler kalau xde keje..lets uolls

1 Name one person yang sentap ngan ko malam td?
Kak wook sebab mir x balas masg mir..motif nak sentap?

2. What were you doing at 0800?
dah sampai opis dah.. tengah dengar lagu sambil main game – ops!..

3. What were you doing 30 minutes ago?
check email dan YM..ramai gak yang email kat mir,, ada 20 email masuk... popularnya aku...

4. What happened to you in 2006?
macam2..gila ko nak tulis kat cni..setahun punya citer tu...

5. What was the last thing you said out loud?
tidakkkkkkkkkkkk! Umur dah masuk 25,, KERTUnya AKUU,,,!

6. How many beverages did you have today?
belum minum lagi..nak belanja ker?-ops! Lupa mir puasa uolls

7. What was the last thing you paid for?
surat khabar Metro,, ada citer pasal krisdayati..

8. Did you cry today?
motif mir nak menangis?...

9. Where were you last night?
berbuka kat bawah opis ,, pastu balik rumah terus

10. What color is your front door?
blue

11. Where do you keep your change?
wallet..kembung wallet mir

12. What’s the weather like today?
erm... nampak cahaya matahari pepagi ni.. tak taula petang nanti.. sekarang ni musim ujan

13. What’s the best ice-cream flavor?
Heagen duss...lupa lah

14. Do you want to cut your hair?
buat masa ni belum lagi,, baru je potong kat saloon minggu lepas..tp ade gak terpikir nak potong lagi..tp asset uoll..kalau tak rambut mir sedikit rupa penyapu

15. Are you over the age of 25?
ye saya... saya sudah masuk 25 tawuunn...tp bila orang tanya mir cakap 22..ahaks

16. Do you talk a lot?
kekadang sampai orang menyampah..ade aku kesah!

17. Do you watch the O.C.?
not my type...CSI yer mir ngok,, OC tu apa u ols.. pitam..

18. Do you know anyone named Steven?
no

19. Are you currently depressed?
no..yes..mmmm tidak!!!!

20. Do you make up your own words?
maaf mir bukan dictionary..x kuase

21. Are you a jealous person?
x kuase nak jelous..

22. Name a friend whose name starts with the letter ‘A’
aril,.anuar,,eeemm banyakk

23. Name a friend whose name starts with the letter ‘K’.
Khairull..banyak gak..ape soalan ni..

24. Who’s the first person on your received call list?
Wook.. pagi2 buta dah menelepon..rimas mir

25. What does the last text message you received say?
ko mc ker mir,, atau duk gentel kuih,,??..

26. Do you chew on your straw?
ko ingat mir pelahap sangat....

27. Do you have curly hair?
tidak...mmm yes..opsss tidak...yes...tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

28. Where’s the next place you’re going to?
bazaar ramadahan ..beli belah makanan untuk mencekik ....

29. Who’s the rudest person in your life?
kalau mir cakap kat sini....ur life in will be danger!

30. What was the last thing you ate?
ya allah...x reti bahase ker..lom makan sebb puasa

31. Will you get married in the future?
entah lah..kalau mir dah sampai seru...jodoh ditangan tuhan..No komen plz...

32.What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
tak tengok apa pun.. duk rumah mengaji jer heheheh

33. Is there anyone you like right now?
so far takde-single mingle.. maklum ler tak laku lagi … ( nangesss!)

34. When was the last time you did the dishes?
ari2...mir suka masak kay...masak air heheheh

35. Why did you answer and post this?
ko suruh .. aiyoooo keji tau,,!!!

36. Nak Tembak Sapa erk??
alin
Dina Halim
Haire iskandar
Xora
Sewcut
Ibu Iman


semua yang ade list kat friends mir

buat tau.. kalau tak buat,,, mir sumpah jadi lembu,, hahahahah

5 comments:

xora said...

alamak.. cisss. kena tembak..!!! amboi, mc2 pun sempat tembak nama saya! :P ok, nanti saya jawab ye :P

JEFFIEMA said...

Mir ko x baek tau nk sumpah2 org time puasa ni..heeeee (sebenarnya nk elak bt ni..)

ibuiman

AmirulSyafique said...

hahahahah,, jangan nak mengalak plak erkkk.. elok ler buat,.. kang tak raya heheheh

Dina Halim Bridal Boutique said...

aik??dina halim yang ni ke mir??biaw berul..tetiba kena tag pulak :P

AmirulSyafique said...

huhuhuh dina jangan nak mengelak erk