Iklan

Saturday, September 26, 2009

sentap... 500gram JER????????

hey uolsss...how are u uollsss... gitew.. rindu ngan mir tak uolss?...rindu x?... mir rindu ngan uolsss semua rase nak peluk nak bantai2 je uolss..kalau korang ade sebelah mir mau mir gigit2 korang tau...cam tu lah mir melepaskan rindu uolss... amacam rindu mir x?


eemm Nampak tak logo kat atas ni,, sah-sah u ols nak tau keputusan biggest looser yang telah berlangsung selama sebulan di bulan Ramadan ari tu kan,, so ni ler keputusan nya,, mir ringkaskan dalam bentuk gambar jer lah erkkk


Siapa juara erkkkk… berdebar u olsss

Pada khamis 17 hb September bersamaan 27 ramadhan yang lalu,, mir dapat calling dari kak rozi,, dia minta semua peserta ,, berkumpul kul 1 petang untuk sesi timbang tara,, biasa ler excited ler tu,, sebb mir dengar berat badan dia turun mendadak,,,


Kak Rozi: Hellooo u ols.. jangan lupa datang sesi timbang tara ,, make sure jangan ada yang sentap occayyy ** kemain riak ko erk**

Sesi menimbang berat..
Kak rozi sedang di timbang.. Kak ainon yang tak masuk bertanding pun,, nak juga timbang berat,,tu ler orang ajak ko ari tu kemain ko kekwattt

Eemm juri awam sedang mengira markah pengurangan lemak,, juri di pilih berdasarkan cabutan occay,,, bukan dari kalangan rakan2 ,, kang ada yang kata tak adil sebb bagi rasuah
Dan keputusan nyaaaaa

Tengok tu u ols.. jangan betulkan skrin pc atau laptop anda..4 KG tuuuuu….Kemain ko kan,, mentang-mentang turun banyak,, berlagak dengan mir ni,,,, sentappp

Boss ,,, Puan mai dengan kekurangan 2 kg u ols… ops! sori boss bocor rahsia
mir dengar boss mir minum product kurus kan beram rm 200 sekotak u ols,, wahh giller mahalll



Kak nass,, kekurangan 2.5 kg,,,


Sooo dah tau kan keputusan nya…

Eemmm apa??? Mir punya berat mana???
Eemmm tak per ler u ols..

.

.

.

.

.

.

.

.

.




Maluu ler nak bagi tauuuuuuuu,, esok-seok jer lah kan,, .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Korang memangkan,, tetap nak tau gak kan,, nahhh tengok niii.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

bawah lagi u olslll


.

.

.

.

.

.

.

.

.


dengan perasan bedebar nyer,, mir telah naik ke atas penimbang berat badan tu,, sambil terkup mula u ols, sebb takut yer lah 2 minggu sebelum ni kan berat mir turun 500 gram jer,, kan,, harus ler mir cover awal2 kan

ko perasan muka mir ker walaupun mir dah tutup?? cam ker cam ker kalau mir cover macam ni

pastu tetiba mir dengar ada orang tepuk tangan ramai-ramai u ols,, hanjeng tak,, sampai hati mereka hina mir u ols,, siap tepuk tangan lagi tu

mir nengok mulut semua orang jadi macam ni,, mir jadi sentap yang tak terhinggaa
pastu pihak juri telah umum kannn pemenangnyaa

MIRUL..KO ADA JUARA,, TAHNIAH,, BERAT KO DAH BERKURANG 5 KG DAH,, DAH TAK GAJAH DAH.. KO LAH YANG PALING KANCILL

Terus mir melompat dari timbang tu u ols..

kemudian mir terus lari pusing satu opis,, ala-ala G shanti dah .. walau pun mir puasa,, mir tetap berlari tak hinggat
apa lagi u ols, terus gi solat syukurrrr.. YA ALLAH terima kasih atas rezeki yang ko berikan

tak semena-mena air mata mir laju berjujuran,, ** mir letak mascara skit supaya lebih dramatik**

ramai yang duk tanya soalan macam mana mir leh jadi kancil ,, ,, tapi bila mir nak bukak mulut jawab, mir tengok kiri kanan orang dah takde u ols..semua para peserta dah pakai selubung akibat malu u ols
selubung u ols.,

mereka terus pergi tadarus u ols,, aiyoo mir sentap tau,, tadi kemain tanya macam-macam

kak rozi tak percaya,, macam mana ko leh kurus dari akak ni,, ??

ko mesti bela toyol kan,, suruh dia isap darah kaki ko hari2 supaya ko senang kurusss ,
baekk ko citer kat akak

mir jawab NO KOMEN

akak tak percaya ko leh kurus,, ari tu ko kata berat ko turun 500 gram jer,,macam mana leh jadi 5 kg ni,,???

akak cabar ko..
seminggu past raya ni kita timbang balik,, berat siapa yang bertambah paling banyak akan menang.. ...hahahah ko jangan giller-giller mir,, kita buat pertandingan ni antara ko dengan akak jer

bila mir dengar jer pertandingan baru tu,, terus mir nak pitam u olss
nasib tak pitam betul-betul kalau tak mau mir terbatal puasa .. pastu terus pergi makan KFC untuk meraikan nya hahahahaha
ada aku kesah ko nak buat pertandingan baru,, yang penting i dah jadi JUARA OCAAAYYY

4 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

congrats!!!! hehe.. gila lah 5kg.. confirm kancil okay... tapi mir kalau gajah pun okay je, nampak kiut gitu...

tergelak2 baca entry ni, sarcastic abes.. hahahaha..

yg pasal kacip mir jadik kacip fatimah tu i cite ngan cousin, terkekeh kekeh kitorang gelak..

aiyooo, thanks for the entertaiment, hihi...

AmirulSyafique said...

hai Nurul,., sori lambat reply,, mir baru jer sampai KL sebb ada function kat melaka

Anonymous said...

haha, bestnye cite nieyh (:
seronok aku bace..
best la blog kau !

cecHak said...

hahahahaha!!
lawak =D