Iklan

Saturday, August 22, 2009

1 Ramadhan- Pertandingan Bermula


Biggest Looser ramadhan?...mmm bukan biggest looser asia yer u olsss yang pengacara dia sarimah itiew.... ni mir nak bg tau yang department mir akan mengadakan pertandingan menguruskan badan uolsss ..ape itew...kenape Biggest Losser ramadhan ?..suka ati mir lah nak letak ape..ko ape pedulik...ini mir terangkan .. pertandingan ini akan di adakan selama sebulan jer oleh gajah2 yang terpilih ( termasuk ler mir –sedar diri pun kan? )

Bertandingan ini berkisarkan tentang pertandingan menurunkan berat badan yang mirip macam pertandingan dalan tv tu.. cuma yang ni takde ler sampai nak buat senaman extrem u olss .. kalau ada sah-sah mir orang pertama yang tarik diri u ols....kita akan lihat geng-geng gajah gigih menurunkan berat badan bagi memenangi hadiah lumayan. siapa yang tewas akan di paksa belanja bagi yang Berjaya - belanja makan kat hotel tau.. dan hadiah sampingan, tu tak sure hadiah apa..

Pertandingan ni di ketuai oleh pengurus department mir tau? Punyer ler sporting dia kan..tapi yang sedih nyer,, hanya 4 orang jer yang nak masuk bertanding sebab yang lain semua berangan kurus ,, pastu takut nak timbang berat badan..so kitorang yang tahu berat dah menggajah ni pakat nak lose some weight sempena bulan ramadhan yang tiba....

Semalam semua peserta telah di timbang beratnya pada waktu rehat tengahari sebelum mir gi solat jumaat supaya di record ,baru nampak perubahan... so gambar akan di update dr mase ke semasa untuk melihat perubahan... yer lah tentu uolss nak tengok perubahan dr gajah ke kancil kan...

Pertandingan akan bermula pada 1 ramadhan 2009..semua peserta akan menimbang berat badan dengan timbang yang sama dan dr situ kita akan mengira kadar BMI setiap peserta..akhir ramadhan pegiraan berat akan di nilai semula so pertandingan ini akan di menangi oleh siapa yang turun berat BMI yang paling banyak.. tp pertandingan ini hanya boleh di join atas jemputan sahaja.. sorry yer pada gajah2 di luar sana yang nak join ...by invitation only ok...dinch boleh uollsss..

so uolss nak tau sape peserta dia lets kita tengok....


Puan Maisarah - boss department

yang ni kalau tak kenal.. korang memang H*****g- bulan pose tak elok carut u ols
kak Nas.. Assistant manager

kak rozi- kerani macam mir gak- ni pic 2 tahun lepas,. so nampak ler kurus skit hahaahahah** mati ler kena cerca kan

syarat-syaratnya :
1) sanggup memaparkan gambar mereka di blog ini untuk pemantauan ( kalau x sanggup x leh join uolss).. kalau malu or takut identity di kenali... layak ke ko masok blog mir?? ..so tengok je...di sebab kan kak wook malu sangat nak di timbang,, dia di reject penyertaannya
2) membenarkan identity di blogkan
3) Being real and tidak berpura-pura
4) mesti redha dengan setiap penulisan yang di blogkan..
5) rela di cerca
6) tidak di benarkan melakukan pembedahan membuang lemak, sedut lemak atau apa-apa yang bertentangan hukum karma

so apa lagi u ols
SAY NO TO FOOD!



p/s: penat nak cirit mir buat poster pertandingan ni u ols..

2 comments:

Dina Halim Bridal Boutique said...

hehehe..kelaka la u ni mir..berani ye kakak2 tu bakal di cerca (hoh,jahat la u ni..hihi)..ala,tang u gambar ala2 kurus je mir..ke gambar masa form five tu..

AmirulSyafique said...

huhuhuh... harus ler letak pic time kurus.. kalau tak pecah lobang nanti hahahaha