Iklan

Tuesday, August 25, 2009

Ramadhan ke 4 - Motif Mir di Cerca??

Macam mana puasa semalam?? mesti best kan,, ari ni mir telah di sentapkan oleh kak wook u ols, kes ni berlaku dari petang semalam.. 30 minit lagi nak berbuka gitiew,.. kebetulan.. time keje,, mir ada ler email pada si wook ni..

Mir : WAHHH TAK SABAR NYER NAK BALIK HEHEHEEH
Wook: motifffff
Mir : HEHEH ARI NI KAN BALIK KUL 430 petang
Wook: ooo..haah kn
Mir : heheheheh,, tu yang excited tu
Wook: gituew
Mir : hang OT ker,,
Wook: sampai 530 je..x pun buat mcm thn lps..630 blk..trs buka..
Mir : OOOO tak per,, yang penting orang tak ramai ari ni, sebb cuti sekolah
Wook: ye ke
Mir : KAN DAH START CUTI SEKOLAH SEMINGGU
Wook: x jem ke
Mir : NAIK LRT MANA ADA JEM
Wook: ooooo...gud
Mir : HAHAH HANG NAIK KETE KER
Wook: yup..
Mir : uik.. kete siapa wook
Wook:keta aku la
Mir : MOTIFFF DAH BAWA KETE SEKARANG??
Wook: Ala biasa jer,, senang nak balik
Mir : HAAH,, HEHEEH OK WOOK,, NAK KEMAS NI,, KANG BOS SYAK MIR CABUT PLAK
HAHAHA., BYE.. SELAMAT BERBUKA
Wook: orait...bye

p/s: chating di atas mir copy paste dari yang original tau.. jangan giller-giller


pastu mir pun terus kan wat keje , sedar tak sedar dah kul 7 dah u ols, GIGIH kan,., mir lak tak sempat beli makan berbuka lagi,, tapi nasib baik mir dah pesan kat housemate mir suruh belikan roti john jer,,

masa kuar opis ,, mir terserempak dengan kawan kak wook,, Saiful,, mir tanya ler lewat ari ni,.,. oT ker, dia jawab dia Ot dengan wook kat atas,, oooo.. mir tak ler kata apa2 pun kan,.. lagi pun terpulang ler pada hak individu nak Ot ker tak,

Masa mir nak balik sebb nak kejarkan train LRT sebb nak kejar waktu berbuka .. hP mir berbunyi,. Mir toleh jer, mir Nampak si wook u ols. Siap dia suruh hem berhenti tunggu dia,, sebb dia nak jalan gi LRT sama.. ***MOTIF?? Tadi mir tanya dia ,, dia kata dia bawa kete kan?? Tup tup dia balik jalan kaki?? Hanjeng tak?? Memang kuat propa tak u ols?

Dan yang best nyer siap dia cerca mir ni,,
aik tadi kata tak Ot,.,. ??? <<<< sekarang ni siapa yang hanjeng kan siapa u ols??sepatut nya mir tanya dia kan mana kete ko??

Mir just wat biasa jer,, mir bagi tau yang boss mir minta report sebb dia nak meting pagi-pagi..,, so merasa ler balik lambat kan,, dalam perjalan nak ker LRT si wook ni suruh mir tunggu dia plak.. walhal mir dah lambat dah nak kejar train.. dia nak beli air .. wahh kemain dia..lagi pun memang mir dah tau si wook ni memang kuat menyingah u ols.. mir pun senyap jer sebb tengah puasa kan,.. so sabar jer ler..balik dan berbuka kat rumah.. tapi lambat 10 minit u ols.. tapi kes tu tak habis kat situ jer..

Sampai opis pagi tadi,, mir bukak mail.. pastu ,, terkezut biawak mir dapat masg dari wook,..

motifff wook cerca mir???

“salam...aku nk explain kt ko nie..aku bukan nk propa kt ko k..mmg aku bwk keta tp aku park kt umah aku..x kuasa nk bwk keta sampai ofis..ahad tue kawan aku kt spnb ode kek utk bukak posa..mcm mane aku nk bwk kek tue naik bas..aku nk suh laki aku dia x boleh sbb kena keje so nk x nak aku kena bwk keta..

Korang rasa apa patut mir buat?? Perlu ker mir terajang wook??

Ada mir bagi tau dia yang dia porpa mir?? Ada mir kisah pasal kete dia parking mana?? Mir dinch cerca pun dia,, dinch kata apa pun pasal hal semalam.. tup tup mir kena cerca pagi2 u ols., dia sendiri yang terasa kan?? tapi masalah nyer.. perlu ker nak tipu mir kata bawa kete gi keje.. walaupun NanAdo??? kalau tak nak balik sama kan senang cakap.. mir pun bukan minta balik sama pun.. pastu siap nak cerca mir lagi..?

Apa lagi.. di sebab kan mir puasa ari ni terus mir ambil serban,, gi mengaji,, gitiew,,,,sabar

yang penting sebelum gi ngaji.. harus ler mir pose dulu u ols..

2 comments:

farah wahidah bt abd wahab said...

sepandai2 tupai melompat .. akhirnya jatuh ke tanah jugak...

org mcm ni elok dijauhi mir ;)

AmirulSyafique said...

huhuhu, tak per yang penting bersabar nyer,, wook tu ok, cuma kadang2 dia ni berangin skit hehehe