Iklan

Saturday, August 29, 2009

Pelaris katanya??

Assalamualaikum...kepada sume... pose ke uoll?... mir mesti lah pose... di bulan ramadhons ni, katanya setan di tambat kan..tp mir ngok banyak jer setan2 di sekeliling mir..kekadang mir pun hampir menjadi setan katanya...bagaimana itew...pura2 letih katanya tp padahal dah melantak makan tengahari.. masak magee katanya.. bila nak berbuka.. dia yang no satu pi bazar romadhons... beli bagai x makan setahun..

Tapi mir risau ler semalam mir try timbang berat badan mir,, alahai skit nyer turun,, bukan apa semalam kan genap seminggu kita berpuasa kan,, dan genap seminggu pertandingan ..yer lah makan berbukan sedap2 kan... badan mir dah mula menggajah ni..takut uoll..karang baju melayu untuk raya yang mir tempah x muat lah.. .tapi kawan mir dah promote dah minuman pemecah lemak katanya..mari lah kita bersama2 membeli D*L katanya.. kawan mir makan ubat ni u all.. dulu badan dia macam lembu mengandung uall.. sekarang dah kancil dah.. kagum mir.. x sabar mir nak mendapat bentuk badan yg mengiurkan raya ni ...tapi mir tak suka sangat minum benda-benda yang macam tu,, takut u ols ,,, ada kawan mir sebelum puasa ari tu duk menelan pil kurus,, tup tup ,, darah dia naik .,. pastu tekanan darah tak menentu,, ,, bila dia stop.. ya tuhan,, dah macam badan blue hippo dah mir nengok

Sebut pasal dan yang mengagum kan,, mir telah di explotasi oleh kawan mir untuk menjual payung tau,, mula-mula konon nak wat promosi satu department jer,, mir plak gatal mulut bagi tau,, harus email pada kawan-kawan ,, kalau boleh attach kan sekali pic nyer,, yer lah ,, kawan mir malu-malu siput ler nak menjual payung kan,,, benda tak pernah di buat orang jual payung untuk sambut raya,, ,, ko giller.. lain ler kalau jual payung untuk meniaga kat bazaar kan,, harus ler boleh laku,, so di sebabkan dia agak malu-malu dan segan-segan terpaksa ler menggunakan muka yang tak berapa malu ni untuk wat promosi

meh sini mir nak tunjukkan muka yang tak tau malu tu

jeng jeng jeng,,,,

ops.. bukan yang ni u ols,, bawah lagi,, yang ni pic payung tu,, . sana nak tunjuk kebesaran payung tu.. hik hik

haa, ni ler mamat tu u ols... hahahahah ** sila abaikan selipar jepun hijau tu erk**

pose tonggek lagi,, hahahahah...
JANGAN BETULKAN SKRIN PC ATAU LAPTOP ANDA ...pic di atas bukan super impose occay,, haaa.. sure u ols nak cerca mir kan,, jangan giller-giler occay,, ni just tujuan promosi sajooo,,,,mula-mula mir ingat pic tu untuk satu department jer,, tup tup,. mir dapat tau ,, wajah pic mir telah di sebar satu malaysia u ols.. macam mana tu??

tersentap mir baca Sms kawan mir u ols..

Tokey payung,, si Nuar tu telah mengirim email pic mir kepada semua kawan-kawan dia,, pastu ada ler kawan mir dari parit buntar dengan johor dan melaka siap call dan sms mir ni,, MOTIFF jadi model payung?.. pastu ada gak rakan blooger siap call tanya pasal harga payung,, aiyooo mir ni just pose jer u ols.. bukan tokey occayy
dan yang buat mir terkesima.. masa mir nak gi solat jumaat,, naik ler lif,, boss mir siap tegur mir lagi,, berapa hinggit payung yang mir jual.. aiyooo sentap,, satu opis ketawa kan mir,, mir ingat dia just email department jer,, rupanya satu malaysia u ols. dah jadi icon 1 malaysia plak mir rasa,, nak naik LRT balik rumah pun malu dah,, dah rupa artis dah mir rasa,,tetiba mir rasa macam nak

PITAMMMM u oll...

tapi jangan giller-giler,, mir dapat tau kul 3 petang semalam,, sebanyak 200 btg payung telah terjual occay,,, mir tak main-main,, ,, mir balik keje semalam,, mir nampak.,., ramai staff opis yang bawa balik payung itiew,,, so siapa yang pelaris tu u ols.. mir atau payung itiew,, atau selipar jepun yang mir guna time possing?? terus mir kompiuss kejap..

ape pun mir doakan semoga di bulan romadhons ini , kawan2 mir buat amalan kebaikan. .mereka tu dah lama x buat kebaikan tu.. mari kita bersama2 yer.. jangan lupa pi sembahyang tarawih u all.. sebabnya, bukan sekadar di ampun kan dosa2 besar dan memperhambakan diri kepada tuhan, tapi berlambak jodoh-jodoh meletup pi tarawih u alll... sambil sembahyang leh juga berkenalan katanya.. ahaks..jahatnya mir..bagai mane itew...

3 comments:

Dina Halim Bridal Boutique said...

HAHAHA..tegelak besau kejap..suami akak suh beli satu mir..berapa hengget satu tu??hihihi..muat sekampung rasanya tu

Haire Iskandar Ahmad said...

cantiknya payung.

AmirulSyafique said...

hehehe kak dina.. stok tu buat masa ni kawan mir kata takde lagi.,. ramai gak yang tempah,., nanti kalau ada mir bagi tau hehehe