Iklan

Tuesday, December 8, 2009

Berok oh berok

Berok oh berok kenapa engkau disconnect ,,,

Emo betul mir 2 -3 ari ni,, bukan apa u ols.. bagai nak giller mir berjaga malam nak update blog mir,, tapi intenet tak leh nak connect ,, hanjeng sangat,, rasa nak patah2 kan jer berokband ni,, dah ler blog mir ni dosi bersawang,, tup tup mir dapat sms cerca sebb mir dinch update blog,, boley??? Siapakan itiew? Dinch tau u ols,.., nasib baik mir sempat songlap bos mir nyer berokband kejap ops!,.. kalau dia tau mir update blog guna berok dia,, harus muka mir kena sepak dengan dia kan,, hahahaaa. Jangan giller-giller,,

Sebut pasal giller ni,,Mir bagai nak giller nak citer satu benda kat u ols ni,, tapi mir rasa kena fikir dulu ler nak citer ker tak,, ** boley???? ** mir simpan ler dulu,, kang mir citer kat u ols,. Berjujuran air mata mir nanti,,

So u ols.. mir nak tunjuk ler pic weding yang telah mir uruskan di putrajaya,,
Photo di ambil oleh adik mir,, Ameen,,, kalau nak contact untuk ambil pic wedding leh sms mir atau email mir dulu tau,, maklum ler mir kena susun jadual dia sekarang ni,, mencurah-curah rezeki dia .. jeles mir di buat nyer,, tapi rezeki di tangan ALLAH kan, siapa leh duga semua benda nak berlaku,, gitewkan..adik mir muda skit dari mir,, tapi muka mir yang ala-ala korea ni lebih cute dari dia,, boley?? Hahahahaha mati ler ko kan ameeennn,, ** lariikkkk**

Majlis telah di langsungkan di putrajaya ,, mir plak yang kat KL ni kena ler ulang alik dari ampang ker putrajaya,, 2 minggu berturut-turut mir ke sana u ols.. bagi membuat persiapan majlis pernikahan dan persandingan pasangan di sana,, bagai nak giller mir gi cari barang,,beli bunga,, pastu bunga telor pelamin , gift buah tangan,, pintu gerbang,,,

So u ols,, jom kita nengok pic yang telah di edit leh mir , ahak,,,



pengantin perempuan bernama Nurul Aine


pengantin lelaki - Mohd hanafi




Pss,,.. pic ni mir curi-curi ambil dari laptop adik mir ,, pastu mir edit lawa-lawa,, kalau dia tau sure dia sepak mulut mir dengan kaki dia yang bersaiz 6 itiew ,,, so jangan heboh-heboh tau,,mir sempat songlap skit jer,, sebb thumbdrive mir bersaiz 4 GB tak muat **mati ler miskin,,,mampu beli 4 GB jerrr, u ols

Ari ni mir nak tunjuk kat u ols pic masa nikah je dulu,, yang sanding nanti dulu tau,, kena ler tunggu kat episode lain ,,,

1 comment:

AzAz said...

tgk lah klu nak kawen tahun 3050 nanti, opps... sah x kan kawen tu

apa pun ok gak hasil keroje dia... xde muka c ameen ti yg semiak seket... nak gak wat perbandingan sapa lbh kiut Opps

apa pun jom salahkan streamyx