Iklan

Monday, December 28, 2009

Pic Terakhir mir di takaful

tengahari tadi,, mir tak sempat nak gi lunch ,, so mir lepak dalam akademi sajo,, sambil baca note yang mir tulis macam cakar ayam yang langsung tak leh masuk dalam pale mir yang degil akibat nak exam,, mir pun belek-belek ler hp mir yang zaman jahilliah ni,,
tengah duk belek-belek,, mir terjumpa gambar ni u ols.. yang buat hati mir jadi sayu,,,

gambar yang ni ler.. nampak tak.. stapler,, pen,, tali,, pembaris,,dan fail yang menimbun,, eemm entah ler,,ni semua barang-barang mir masa mir kerja kat takaful dulu,, mir terasa rindu sangat pada kawan-kawan mir di takaful,, apa khabar ler mereka kat sana,, maklum ler mir tak berkesempatan jumpa mereka lagi sejak masuk keje baru,, mir harap sangat dapat datang buat lawatan sambil belajar kat sana,,yer ler mir kan dah student balik,, so kira lawatan sambil belajar ler kan,,

bukan apa,, mir sedang study,, pastu keje,, biznes bagai,, ,, sampaikan jadual mir penuh sangat,, mir dah lama sangat gi sana buat surprise,, tapi dinch bole,, mir kena susun balik jadual mir,, supaya lebih teratur,,ni ler pengorbanan yang terpaksa mir lalui,, tapi mir redha mungkin ada hikmah di sebalik kejadian ,, kawan-kawan dan bos ada gak calling ,, sms mir,, tapi kadang-kadang mir dalam kuliah,, tak leh nak jawab,, mir nak minta maaf sangat,,

eemm masa duk feeling-feeling belek pic,, mir terjumpa pic hari terakhir mir di takaful u ols,,

eemm nampak tak,, mata mir bengkak,, menangis sambil jawab call custemor,boley..??, kelas tak??

senyum skit,,

haahh,, nampak tak., 2 biji cawan sebab mir terkenal dengan sifat suka minum air,, pastu tak basuh cawan hahaha satu cawan untuk pagi,, satu cawan untuk petang heheh,, dan satu wallet kembung hahahahahahah.. semua harta telah diwaqaf,, tapi wallet tidak termasuk,, mir sayang nak tukar wallet lain,,banyak kenangan dengan wallet tu,, masuk 4 tahun dah mir guna wallet tu .. lagi pun lum jumpa wallet yang sesuai dan murah kot-ops!

eemm ni azri,, bergambar buat kali terakhir

mir cuba senyum,, tapi bengkak kat mata mir tak surut

eemm buruk nyerr,, macam orang tua dah,, siap kedut-kedut

nak senyum pun tapi muka still nampak sedih

tak ceria langsungggg

eemm muka sembab jerrrr,,

eemm mir mula rindukan kawan-kawan mir ler,, mir ingat lagi,, hari terakhir mir di takaful,, mir pakai baju tshirt takaful buat pertama kali nya,, heheheh saiz S lagi,, berani mati kan,,ko tak nangis? sekarang ni dinch u ols,, lupa kan ler saiz baju saiz S itew,, dah macam nangka dah kalau mir pakai,, tapi baju tu mir buat frem jer kat rumah,, heheheh,, kenangan sangat,,aiyoooo mata mir dah bergenang dah ni,,sure sat gi mir nangis,, kepada kawan-kawan,, boss di takaful.,, nantikan kemunculan mir yang sedang mengajah hahahahahahah....