Iklan

Sunday, April 22, 2012

Entry Khas : Wajib baca U ols

hai u ols,, ni mir nak wat pengumuman penting ni,, 

u ols nengok Mania tak?? best tak,, bagi mir ok le ,, cuma kadang-kadang tu ada part yang tak best,, kadang uncle aznil tu selalu terlebih promote bintang AF kan,, perasan tak,, tapi mir tak kisah ler,, yang penting mir nak u ols yang duk melangut blog mir ni wajib undi Jaclyn Victor tau,, hehehehe
mir memang minat gila VaVi dengan dia tau

Undi Jaclyn di Mania. Taip: MANIA3/5/10/20 JACLYN hantar ke 32888
yang penting mir peminat dia occay,, mir nak dia menang heheheh,,,


HIDUPP JACCCCCCCC !!!!! 


merdunya suara ko dik non oi.. menagis mir dengar ..sejak mir buat operation halkum ni mir x leh nyanyi lagu cam ni lagi..dulu suara mir cam ko lah .. yang penting sekali nengok pic jaclyn ni baru mir sedar yang mir banyak persamaan dengan dia
senyuman mir sama dengan dia kan heheheh tapi bukan setakat tu jer
cuba korang nengok stail rambut jac tu
haa,., kan ker sama ,, kembar agak nyer kami ni hahahaha



Undi Jaclyn di Mania. Taip: MANIA3/5/10/20 JACLYN hantar ke 32888

3 comments:

emy|farid said...

haha sama sgt. setuju lah

Diari Kita said...

saya pon minat gila vavi jgak kat Jaclyn tu, suara die ada umpphh. Tengok mania semata2 kera Jaclyn

Amirul Syafique said...

mau mir tak minat,, dulu masa jaclyn masuk MI,, mir dah habis beratus hinggit vote dia tau,, sebab suara dia ada class tersendiri dan tak meniru macam sesetengah artis,,,