Iklan

Tuesday, July 28, 2009

Budget Ciput nampak Mewah?

mesti u ols tertanya-tanya pic siapa yang mir letak dalam blog ni kan,.
eemm ni ler pic majlis perkahwinan Puan Suriati yang tempah gubahan hantaran pada mir minggu lalu u ols..

Pagi tadi .. PS ni datang opis sebab nak pulang kan Dulang hantaran yang mir bagi pinjam masa majlis kawin dia ari tu.. di sebabkan dulang tu kawan mir nak pinjam.,. terpaksa ler mir calling dia suruh hantar kan...

terlanjur dah hantar dulang tu,., PS dengan murah hati telah bagi pic kawin beliau.,. so harus ler mir save and buat entry masuk blog kan.. yang penting.. kena minta izin dulu u ols.. pic dia banyak.. tapi mir ambil yang mana perlu jer,.. apa pun terima kasih pada PS sebab sudi ingat kat mir pasal pic kawin beliau,. PS puas hati sangat,, dia kata walaupun budget ciput,,. tapi hasil memukau,., nampak mewahhh jer,, yer ker u ols?? mir pun tak pastu tang mana yang mewah,. tapi kalau dia dah cakap macam tu,,. tadah tangah,, syuuukurrrr alhamdulillah..

mir dengar-dengar,, gubahan hantaran mir menjadi perhatian ramai,,. dan PS bagi tau.. Photographer yang ambil pic di majlis beliau pun suka dengan gubahan tu,.. alhamdulillah,. memang mir mengharapkan beliau atau sesiapa berpuas hati dengan hasil air tangan mir kan

pastu PS sempat minta izin mir untuk bagi pic gubahan mir buat tu pada mak andam beliau.. sebab mak andam yang make over beliau .. dah pesan awal-awal nak pic gubahan tu untuk di jadi kan koleksi beliau.. begitu??? apa pun mir tak kisah,,. ilmu kalau di sambung.. pahala dia kat mir gak yang dapat kan,,,

so u ols jom kita tengok pic yang sempat mir save untuk tatapan u ols.. mir terus terang,. pic dia banyak sangat,. tapi tak leh ler nak masuk semua sebab nanti berat plak,.

Puan Suriati na Husband.. pose dia sebalik gubahan hantaran,, mir di tugaskan membuat 9 dulang hantaran dengan budget RM ( minta di rahsiakan) .. so far budget dia cukup.. mir dengar-dengar pihak yang buat hantaran bagi pihak lelaki minta bayaran extra.. yer ker?? eemm lain orang lain harga kan,, yang penting,., PS puas hati ( gubahan mir semua berwarna putih)

yang baju biru tu .. tok kadi dia.. Muda sangat kan?? entah-entah tok kadi tu belum kawin lagi heheheh kompiusss kejap..

eemm gubahan yang mir buat,,huhuhuh

Gubahan Hantaran Sejadah

Gubahan Hantaran Buah,, buah dia sediakan oleh PS

Gubahan Hantaran Sirih Junjung

Gubahan Hantaran Minyak Wangi

Gubahan Hantaran Al-Quran

Gubahan Hantaran Kasut

Gubahan Hantaran Jam Tangan

Gubahan Hantaran Baju

Emm PS dia sebelah Gubahan Hantaran air tangan mir

Emmm apa lagi.. posee u olsss
mir nak save pic gubahan pihak lelaki.. tapi karang u ols kata mir mulut jahat plak..mana ler tau,, u ols kata mir saja nak lebih kan pic gubahan mir, so baik mir tak save pic gubahan tu hahahahahahaha.... Apa pun,, thank pada Puan Suriati dan suami,., semoga kekal hendak nya hingga akhir hayat

6 comments:

xora said...

ala mir.. nak tengok hantaran dari pihak lelaki.. sumpah takkan kata mir mulut jahat.. nak tgk nk tgk!!

jihan said...

hai saya minat dgn hantaran awk yg nila fresh flower color pink2 soft ney..amik x untuk tempahan di klang??;p
leh bg quotation untuk gubahan hantaran??

irmi said...

hi mir..ble bg quotation untuk gubahan hantaran freshflower?

bunga lanida said...

amir nk tanya untuk buat tema merah putih n pakai bunga hidup selain bunga ros merah apalagi bunga yang boleh kita amik

ScHa IsMaiL said...

just nk tnyer mir...klu hantaran fresh flower, seelok2nyer biler kiter mule gubah hantaran tu???

JaSmIn said...

slm hi mir... just nk tnye akak ni ni buat sdiri gubahan utk adik akak kwin nk tau bape bajet bli bunga2 freshflower ni aje bgtau la akak nk buat kire2 ni bajet utk sebijik cam mir ni tau tq ni email akak eclipse_user04@yahoo.com