Iklan

Monday, July 27, 2009

Hambekkk KO

tuu diaa.. mir possing tak hinggat kan.. mati ler kena cerca lepas ni u ols..
pose dalam dilema gitiew,, bukan apa u ols.. ari ni mir telah di sentapkan oleh kawan mir.. si Azri.. bukan sentap sebab apa.,. sebab ari ni azri telah tunjuk NoteBook dia yang Vugi The Vass.. **wahhh mewah ko sekarang yer,,.,

ari ni mir balik keje dengan dia.. maklum ler isnin kan.. mood nak keje lebih masa tu late-late jer u ols.. pastu kami gi Low Yatt.,pusing-pusing gitiew,,. mir selaku penumpang motor kawan mir tu ikut jer ler.. yer ler,.,. dah nama pun penumpang kan.. tapi sebelum tu mir sempat ler, minta dia merempit bawa mir ker chow kit beli barang -barang buat biskut.. maklum ler.. mood raya dah tiba.. walauupuuunnn puasa belum lagi u ols gitiew.,. semangat katanya.. so far alhamdulillah.. tempahan dah ada,., rezeki tu.. yang penting usaha kan.,.

Past kami rempit ker chow kit.. terusss pi LY.. sampai jer LY .,. dosi gelap .. pastu cari parking yang azab kat sana,,. pastu cat work masuk LY pusing-pusing kat dalam tu.. pastu si Azri ni sibuk nak singgah Maxis dengan Celcom,.. konon nak servy broadband u ols.. wahhh.. maju ko sekarang ni??? mir pun pelik ler,,. motipp ko nak pakai broadband.. ko nak cucuk tang mana?? sendang kan ko bukan ada PC kat rumah pun.. gitiew,, Mati ler mir LAHA dia ..,. pastu dia kata just nak pusing-pusing jer.,

pastu kami singgah satu kedai ke satu kedai yang lain.. rasa nak tercabut dah kaki mir yang ala-ala anak patung jantan ni.. berotot tapi macam gajah.. macam mana tu??? lu fikir ler sendiri kan.. hahahahah .. pastu dia kata nak beli broadband u ols.. terus sambar,,. bayar ,,. balik.. yang penting.. jalan tetap pose macam model iklan broadband versi gajah.. KO MAMPU POSE MACAM TU KAT LY KAK WOOK??? ** Kak Wook pitam terusss,,,Hambekk koo

sampai parking motor.. terus kami belah.. ala-ala bohjan dah kami kat sana.,. walaupun berbaju kemeja masa tu u ols..

mir pun tanya ler.. hang beli broadband nak wat per.,. bukan ada PC pun hang nak cucuk benda alah tu.. terus dia cakap.. AKU DAH BELI LAPTOP , Cash lagi.hujung-hujung ..siap dia tunjuk laptop dia yang memukau tu,.... aiyooo terus mir plak pitam.. wahh mewah nyer ko yer.. aku yang jual biskut pun tak mampu beli laptop macam ko.. suujuudd..

mir ada dengar-dengar dia nak buat Blog yang iras-iras macam mir juga.,. aiyoo sentap lagi.. pastu siap dia kata.. nak cerca mir giller-giller b*bi dalam tu.. **wahh ko hebat kan??? MOTIFFF nak cerca mir dalam blog ko???

mir rasa macam tamparan hebat plak .. so u ols.. bantu ler mir,. harus ler mir kena mantapkan blog mir lepas ni kan.. jangan bagi blog dia canteq memukau macam blog mir ni.. so apa lagi u ols.. masuk ler blog mir hari-hari.. bagi ranting mir naik lepas ni tau..

kalau u ols ada idea yang bestt email kat mir.. cepat tau.. sebelum blog dia indah memukau.. u ols. kena ler bantu mir bagi mantap.. cepat u ols.. mir dah pening kepala dah ni..


5 comments:

xora said...

msukkan lagi resepi dan gubahan hantaran. mesti lagi up!

AmirulSyafique said...

yer ker.. harus lepas ni mir mantapkan lagi resepi dan hantaran tu xora..

xan_emen said...

byk kn lg gmgr2 hntaran,4 sure ramai pempuan suke tgk

xan_emen said...

bg tips sekali la cmne nk wt hntarn2 2...

AmirulSyafique said...

tips nak buat hantaran yang memukau??? nanti mir cuba senaraikan tips yer