Iklan

Wednesday, July 1, 2009

Akhirnya,,,

Tuu diaahh baru nak update.. setelah bersawang blog ni di buat nyer.. KO mampu buat blog ko bersawang kak wook... mati ler kena carut kan,., asyik blog menyepi jer

bukan apa u oll.. takkan nak ulang banyak kali kan,. bz.. ari ni baru ler mir leh relex skit.,. sebb dah masuk bulan baru,, closing akuan telah selesai.,. tapi biasa ler awal bulan banyak yang nak kena settle.. kalau tak akaun tak balance,. siapa nak jawab dalam meting kan..merasa Mr alasan kata kak wook.. keji tau

mati ler satu N3 seminggu kan u ols.. sori yer,, tapi apa pun mir tabik spring kat u olss.. yang tetap masuk blog mir yang nam nam surem ni kan.** nam nam surem katanya.. mati ler mirr

N3 ari ni.. mir nak sambung pasal tempahan gubahan oleh cik suriati,, sekarang ni dah bergelar isteri kan,,kena tukar jadi Puan Suriati (PS) gitiew,,untuk pengetahuan u ols,. PS telah sms mir,, call mir bagai nak rak untuk bantu beliau buat hantaran.. masa plak dah suntuk..
asal nyer,, beliau minta kak beliau buatkan hantaran ini,, tapi dinch ado,,, kak dia boleh mengandung plak masa dia dekat-dekat nak majlis,. so dalam mabuk-mabuk tu,, tak leh nak buat hantaran ,. duk lama-lama pun tak leh.. gitiew ler seperti yang di khabarkan pada mir

kena plak mir amat ler bz sebab nak closing akuan.. dan ada staff opis nak buat tempahan cupcake.,. so mir jadi 2 kali ganda bz ,,tapi beliau merayu-rayu,, tiap2 malam duk call tanya macam-macam,, nak tak nak mir kena ler bantu beliau setakat yang terdaya

dari segi budget.. tapi mir faham.,. orang dah nak kawin ni memang nak guna banyak duit.. tu semua memang kena rancang awal-awal.,. yang penting planing u ols.. mir pun kena rancang gak guna budget yang ada tu baik-baik,, tu tugas pembuat hantaran,.., yang penting "kerjasama wandepet hahahahah" ( budget di minta rahsiakan)

setelah mir bincang-bincang tentang barang-barang yang hendak di hantar,, budget,, dan tema kami buat persetujuan.

PS ni pun terkenal dengan cerewet beliau ops!.. mati ler kena pelangkong kan.. hehehe tapi sebelum N3 ni kuar mir dah minta izin dah ambil pic masuk blog ni.. hehehe dia pun tengah duk baca,. sori yer PS.. sebab mir tak dapat pergi majlis u.. sebb bz wat biskut

TEMA : Tak kisah,, asal canteq katanya.. tapi bila bincang-bincang tentang pelamin ,, hiasaan rumah,, baru mir tau dia buat majlis ala taman gitew.. so mir kena fikirkan sendiri ler,- ops! lupa nak bagi tau,, PS minta mir buat hantaran jer.. bukan pelamin sebagai nyer,, tapi mir kena ler ambil tau kan bentuk majlis yang dia buat supaya mir leh fikirkan tema yang sepatutnya

Warna : Pink dan Putih

Jumlah Dulang : 9 Dulang

Budget : rahsia.. heheheh

occay N3 ari ni.. mir nak citer tentang menghias Bakul.. kebetulan mir plan nak bagi bakul dan dulang ,,, ( pasal dulang tu nanti mir citer)

bakul ni mir beli sebanyak 4 biji..warna putih..

bakul katanya
u ols letak reben,., pilih yang sesuai dengan warna tema,, mir pilih warna krim,.,dan pink.. kalau ada bling-bling lagi bagus,, menonjolkan bakul tersebut

pastu u ols letak reben kat tepi dia

jadi macam ni heheheheh

buat sampai habis baru ler seragam

eemm poseeee.. macam biasa ler kan

kalau ada budget lebih,, u ols letak rantai manik macam ni,,

letak sekeliling mulut bakul tu

taaraaa,, dah siap,,,
emmm nanti mir try sambung cara-cara menghias plak yerk hehehe
BERSAMBUNG

1 comment:

ixa ixora said...

cantiknyaaaa