Iklan

Saturday, January 16, 2010

EL....

U all nak tau..pg tad mase mir nak pi keje waktu br abis mandi.. ade orang ketuk pintu bilik mir bertubi2..! mir takut u all..mane lah tau ade orang nak rogol mir pg2 buta ni kan.. mir pun bukak lah pintu dengan keadaan berkemban.. rupa2 housemate mir duk ketuk pintu bilik bagi tau yang hp mir bunyi bising tak hinggat,, motifff??? sampai nak ketuk bagi tau hp berbunyi? mir check hp ada masg dari kawan akedemi mir tanya mir kat mana,, sebb dia dah sampai so nak ajak bfast,, alahai,, macam tak leh nak tunggu mir kan,, sayang betul dia kat mir,, mir suruh ler dia bfast dengan sorang akak muda yang mir gelar dia EL,, sempena ambil nama album ELLA heheheh,,

EL ni satu khuliah dengan mir,, tapi kawan mir kata tak nak sebab takuttt,, heheheh so mesti u ols nak tau kan kenapa dia leh takut dengan akak EL ni,,


eemm mir nak tanya u ols., korang ada tak kawan yang mulut dia very the LAHA?? mir ada tau,, dalam akedemi yang mir ngah belajar ni,, pastu dia dah kawin tau ,,mulut dia ... alamak ai,,,, Neraka u ols,, apa yang orang buat semua dia cerca dan lazer nyer,, macam ler dia sorang jer yang perfact,, mir sendiri pun turut menjadi bahan cercaan nya,, walau pun mir dinch wat salah apa pun kat dia,,
bukan apa u ols., ari tu mir bawa ler cup cake untuk makan-makan bfast kan,, pastu boleh si EL ni lezer mir,, betul ker mir yang buat cup cake ni,,, tak percaya ler,, entah-entah beli kat kedai, bukan setakat tu jer,,, kawan mir duk menyampai-nyampai kat mir yang EL ni suka sangat kutuk mir kat belakang,, konon,, datang kat akedemi macam nak gi fasion show,, pastu dia siap cakap., kalau time duk dalam kelas belajar mir duk tertib,, tak leh nak bercakap bagai dalam kelas,,

wahhh mir hangin sangat,, dah nama pun ngah study,, harus ler mir tumpukan perhatian kan,, yer ler mir kan paling tua dalam kelas tu,, pastu mir plak ketua darjah,, harus ler mir menunjukkan teladan yang baik kan,, kang kalau mir bising-bising dia sure kutuk mir betul tak? ,, hujung-hujung dia kata,, mir dah tua pun buat perangai macam orang muda,, tak sedar diri agak nyer ...How??? tapi walau pun mir ni umur dah lanjut 26 tahun,, orang still kata mir budak-budak occay,, mir muda,, sedang kan pensyarah mir sendiri cakap muka mir macam budak-budak umur 18 tahun,, mir tak tipu occay,,,

gi khuliah macam ni pun kata mir gi fashion show ??

ok kita sambung kisah si EL ni,,

mir kadang-kadang geram,, rasa nak cerca dia pun ada,, bagi dia sedar skit,, tapi dia dah beso dah,, tak malu ker dia ,, bukan mir sorang jer yang rasa macam tu,, satu kelas duk citer pasal mulut Laha dia tu,, ingat mir sorang jer yang kurang berkomunikasi dengan dia,, tapi ramai u ols,, satu kelas tau,, bukan mir sorang jer,, semua dia kutuk bagai,, sampai kan bunyi Hp pun dia leh kutuk,, hanjeng tak?? mula-mula dia ramai ler kawan yang mir nampak,, tapi sejak minggu ni,, mir nengok kawan dia dah berkurangan,, .


ko nak tau,, si mirul tu,, bla..bla,blaa

tapi yang best nyer,,bila tiba time rehat atau break minum petang mula ler dia datang ber "gong-gong" mengutuk orang macam hanjeng,,,, mir sebagai ketua ,, walau pun ketua kelas jer,, kena gak fikirkan inisiatif ( betul ker aku eja ni?) macam mana nak sedar kan dia,, tapi yang mir mula nampak,,, pensyarah mir pun mcm dah kurang layan dia,, entah ler,, mir harap sangat dia sedar u ols.., takkan nak tunggu bala turun baru nak insaf????

1 comment:

AzAz said...

kannn.... rasanyer klu pensyarah 2 paling muka alamat dinch llus la dio tuh... baru aman dunia kannn...