Iklan

Saturday, January 23, 2010

Nak tanya skit kat Uols

Mir tadi ngah pose-pose check email kan,, tiba-tiba mir dapat email dari pihak Yahoo ,
mula-mula mir buat tak tau jer,, tapi bila mir baca,, dia minta mir balas
ni adalah email yang dia send kat mir



u ols pernah dapat tak email macam ni?
pastu kalau korang dapat,, korang balas tak email yang macam ni,, mir ngah kompus ni,, buat nyer dia delete akaun mir,, harus ler mir payah nak on9 past ni kan
masalahnya ,, cuba u ols perhatikan kat bawah ni,,
yang penting dia minta mir letakkan password occay,, ko tak kompiuss,, perlu ker mir dedahkan password mir dalam email itiew??

U ols pernah datang tak email macam tu,, so apa pendapat u ols?

5 comments:

cIntA sAyaNg said...

psswrd adlh st rhsia mir...
tp iqa xpnh pun dpt email cm 2...
wat dun no je gn email 2..

Noorhasmira said...

ha ah.. betoi tuh.. jgn layan.
rasanya nih email menipu org ja nih..

marinahunny said...

cuba tgk address dia, kalu bercampur gaul mmg bukan la tu..

Afira said...

jgn reply..cozzzz...mmg ada org yg dah kine tipu..diorg akan gun aid mir

AzAz said...

ini email penipu, byk kali dh dpt, wat x layan sajork, trus dichopkan sbg junk, laen kali xdpt dh

email mcm g2 tujuan nak dptkan smua contact address dlm email Mir tu... nak anta spam... iklan bagai... atas nama email Mir sendiri, so nnti kekwn Mir akan dpt risalah2 x guna dikatakan dr Mir...

kan nnti Mir jugak yg susah??? kena maki hamun dek kekwn Mir sb bagi alamat email depa kt org x dikenali... occay...